Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitstekend vast salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar en kunt in overleg extra dagen bijkopen. Je neemt deel aan een collectieve pensioenregeling en er zijn trainings- en opleidingsmogelijkheden. Afhankelijk van je functie ontvang je een volledige reiskostenvergoeding of een lease-auto, een laptop en een mobiele telefoon.

Werk & privé
Bijna 70% van onze medewerkers valt in de leeftijdsgroep 25-40 jaar. In deze leeftijdsfase gebeurt er veel in je carrière en privéleven. Wij realiseren ons dat en vinden een goede werk & privébalans belangrijk. Er is binnen WSB Solutions sprake van een gezonde werkdruk, waarbij slim en hard gewerkt wordt, maar het is niet zo dat er een beroep op je wordt gedaan om continu extra uren te maken.

Opleiding
Bij WSB Solutions hebben we geen standaard opleidingsprogramma, maar kijken we naar de interesses en mogelijkheden van de mensen zelf. Iedere medewerker heeft een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) dat elke 6 maanden afgestemd wordt. Vanuit het POP kunnen trainingen, opleidingen en cursussen gedaan worden.

“WSB voelt goed aan dat het hier om meer gaat dan de implementatie van een nieuw systeem alleen” – Helmink Hoontechniek