Blog

Veilig wifi op vakantie

Wifi op vakantie? Doe het veilig

De vakantietijd is aangebroken. Uit onderzoek van de NBPO blijkt dat bijna de helft van de Nederlanders ook op vakantie regelmatig hun e-mail checken op hun (werk)telefoon, tablet of laptop. Als het even kan via de wifi van de camping of het hotel. Maar is dat wel veilig?
Lees meer >>

De nadelen van ERP in de Cloud

De nadelen van ERP bedrijfssoftware in de Cloud

Eerder keken we al naar de voordelen van het werken met ERP bedrijfssoftware in de Cloud. We beloofden toen terug te komen met de nadelen van werken in de cloud en belofte maakt schuld. Het is geen lang artikel geworden en dat heeft een simpele reden: er zijn niet veel nadelen aan het werken met ERP bedrijfssoftware in de Cloud. Máár het zal maar net een doorslaggevende reden voor u zijn om uw ERP software lokaal te willen laten draaien…
Lees meer >>

3 redenen waarom uw bedrijf efficiënter wordt door online verkoop

3 redenen waarom uw bedrijf efficiënter wordt door online verkoop

U hebt geen webshop? Dan laat grote kansen liggen. Door een webshop te lanceren kunt u vaak veel meer uit uw business halen. Een webwinkel helpt om meer omzet te genereren, maar ook om efficiënter te werken. De kracht van een e-commerce platform voor een efficiëntere bedrijfsvoering wordt nog vaak onderschat. We geven u drie essentiële (en misschien ook wel verrassende) redenen waarom u moet starten met online verkoop.
Lees meer >>

Wat is e-commerce én 7 redenen waarom u er vandaag nog mee moet beginnen

Is een webshop niets voor u? U levert toch aan de zakelijke (B2B) markt en niet aan consumenten? Of, uw klant schrijft zijn bestelling het liefst nog “op de achterkant van een bierviltje”? Leest u dan vooral verder.
Lees meer >>

Vertalen voor Outlook - blog

Vertaal e-mails met Vertalen voor Outlook

Wanneer u veel contact hebt met buitenlandse bedrijven of collega’s, krijgt u regelmatig e-mails in een andere taal. Dan kan het handig zijn om deze mails automatisch te laten vertalen. Natuurlijk kunt u de tekst kopiëren en plakken naar Google Translate, maar het kan makkelijker. Binnen Outlook is er een add-in beschikbaar waarmee u met één druk op de knop een e-mail kunt vertalen: Translator for Outlook. Of in beter Nederlands: Vertalen voor Outlook.
Lees meer >>

Overstappen naar Office 365 - 4 redenen

4 redenen om over te stappen op Office 365

“Ik mail dit document naar mezelf, zodat ik er thuis aan kan werken”, “Ik ben niet op kantoor, dus de klant krijgt de offerte morgen”. Herkent u dit? Dan is het tijd over te stappen op Office 365. Microsoft Office 365 geeft uw bedrijf ongekende mogelijkheden. We zetten de vier belangrijkste voor u op een rij.
Lees meer >>

FindTime - blog

FindTime: gemakkelijk afspraken plannen

Een datum vinden voor een vergadering met collega’s kan behoorlijk lastig zijn. Een vergadering met collega’s én klanten of partners van andere bedrijven is misschien wel nog lastiger. Vaak gaat er veel tijd verloren met agenda’s vergelijken, tijdsvoorstellen doen en mailtjes die over en weer gaan met voorgestelde data. Met FindTime is dit niet meer nodig.
Lees meer >>

blog 5 voordelen van erp in de cloud

De 5 voordelen van ERP in de Cloud

Zoals veel ERP bedrijfssoftwarepakketten is ook Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) beschikbaar in de Cloud. Speciaal voor de bedrijven waarbij hun ERP bedrijfssoftware op een server op locatie (on premise) is geïnstalleerd of die overwegen om het aan te schaffen: 5 voordelen van ERP in de Cloud.
Lees meer >>

Blog Moet u nog wel investeren in ERP software

Moet u nog wel investeren in ERP software?

Wat zal de toekomst ons brengen? Waar staan we qua technologie over tien jaar? De technologische ontwikkelingen gaan snel en we kunnen voor de komende tien jaar wel met zekerheid stellen dat deze alleen maar sneller zullen gaan. Voor organisaties die overwegen om ERP-software te gaan implementeren of over te stappen op nieuwe ERP-software roept dit de vraag op of de aanschaf van ERP nog wel zin heeft. Want waarom investeren in iets dat over tien jaar misschien niet meer bestaat?
Lees meer >>

Blog over ERP software

Wat is ERP?

Wanneer je in Google een zoekopdracht aan het intikken bent, geeft Google suggesties waarop je misschien wilt zoeken. Google baseert die suggesties op basis van jouw zoekopdrachten in het verleden, maar vooral ook op basis van zoekopdrachten die door anderen zijn gedaan. Wanneer je ‘wat is erp’ intikt, zie je suggesties als ‘wat is erp software’, ‘wat is erp pakket’ en ‘wat is erp systeem wiki’. Blijkbaar hebben mensen behoefte aan uitleg over ERP software. We leggen het uit.
Lees meer >>

Multi Factor Authentificatie inloggen

Multi Factor Authenticatie: extra beveiliging zonder extra gedoe

De talloze diefstallen van logingegevens van de afgelopen jaren laten zien dat authenticatie door middel van een gebruikersnaam-en-wachtwoordcombinatie niet meer afdoende is. Wanneer deze gegevens in verkeerde handen terecht komen (en dat komen ze steeds vaker), is het voor onbevoegden mogelijk toegang te krijgen tot allerlei gegevens waar ze geen toegang toe zouden moeten hebben. De vraag naar betere toegangsbeveiliging groeit dan ook met de dag, zeker ook gezien de komst van diverse cloud- en mobiele oplossingen. Een goede oplossing is: Multi Factor Authenticatie.
Lees meer >>

Microsoft Hololens

Waarom de Hololens onze wereld gaat veranderen

Van 11 t/m 13 juli vond in Toronto de Microsoft Worldwide Partner Conference plaats. Hier liet Microsoft zien hoe je de Hololens zou kunnen gebruiken binnen het bedrijfsleven. We laten u graag zien wat de mogelijkheden van de Hololens zijn en wat het gaat betekenen voor de wereld en uw organisatie.
Lees meer >>

5G is veel meer dan 4G

5G is veel meer dan 4G

In 2001 werd het 3G-netwerk gelanceerd. Destijds revolutionair voor mobiele telefoons, want het zorgde ervoor dat het mogelijk werd om echt te kunnen internetten via je mobiel. Met 3G werden downloadsnelheden mogelijk van ongeveer 10 Mb/s. In 2013 werd 4G geïntroduceerd waarmee je in theorie 1000 Mb/s zou kunnen halen. In theorie dus, want in de praktijk haal je met 3G tussen de 100 Kb/s en 10 Mb/s en met 4G tussen de 20 en 50 Mb/s. Na 3G en 4G lijkt 5G de logische opvolger.
Lees meer >>

Elk bedrijf is een softwarebedrijf

Elk bedrijf is een softwarebedrijf

Kijk om u heen en probeer eens terug te halen hoe uw omgeving er tien jaar geleden uitzag. In 2006 kon bijna niemand zijn (zakelijke) e-mail checken op zijn telefoon, hing uw navigatiesysteem met een zuignap aan de voorruit van uw auto en was “cloud” gewoon nog het Engelse woord voor wolk. De wereld verandert in hoog tempo en de invloed van informatietechnologie (IT) wordt met de dag groter. Het belang van diezelfde technologie wordt ook steeds groter. Niet alleen in het dagelijks leven, maar ook bedrijven veranderen steeds meer in een door IT gestuurd bedrijf.
Lees meer >>

Blog over ransomware - Voorkom gijzeling van uw bestanden

Voorkom gijzeling van uw bestanden

Het aantal bedrijven dat het slachtoffer wordt van zogenaamde ransomware blijft stijgen. Volgens internetbeveiligingsbedrijf Trend Micro is in Nederland het aantal gevallen in het eerste kwartaal van 2016 vervijfvoudigd.
Lees meer >>

Blog - 1 op de 5 werknemers verkoopt zijn wachtwoord

1 op de 5 werknemers verkoopt zijn wachtwoord

Vorige week verscheen op de website van RTL Nieuws het bericht dat één op de vijf werknemers zijn wachtwoord dat hij op het werk gebruikt zou verkopen aan een onbekende als hij een aanbod zou krijgen. De meesten zouden dat zelfs al doen voor minder dan 100 euro. Voor wachtwoorden waarmee belangrijke bedrijfsinformatie kan worden verkregen moet gemiddeld zo’n 72.000 euro worden geboden.
Lees meer >>

“WSB voelt goed aan dat het hier om meer gaat dan de implementatie van een nieuw systeem alleen” – Helmink Hoontechniek