Kies hieronder uw branche

ERP Software

Microsoft Dynamics NAV (voorheen bekend als Navision) is ERP software voor het MKB. Het is een compleet ERP pakket dat al uw primaire bedrijfsprocessen automatiseert en stroomlijnt. Dynamics NAV geeft u de controle over financiën en vereenvoudigt toelevering, productie en andere bedrijfsactiviteiten. Het blinkt uit in ondersteuning van uw logistiek: magazijn- en voorraadbeheer. Niet voor niets werken wereldwijd al meer dan 115.000 organisaties en 5 miljoen gebruikers met Microsoft Dynamics.

Met Dynamics NAV bundelt u alle bedrijfsinformatie in één systeem. Zo kunt u prestaties beter volgen en daarop sturen. Dynamics NAV ondersteunt u in de verdere groei van uw bedrijf.

“Niet voor niets werken wereldwijd al meer dan 115.000 organisaties en 1,5 miljoen gebruikers met Dynamics NAV”

ERP software met  de bekende Microsoft look and feel

Microsoft Dynamics NAV is een ERP pakket dat makkelijk is te integreren met andere bekende programma’s en applicaties van Microsoft, zoals Office 365, Sharepoint en Skype. De programma’s helpen uw medewerkers beter samenwerken. De interface is zoals u gewend bent van het werken met andere Microsoft software: herkenbaar en gebruiksvriendelijk.

Gebruik Dynamics NAV ook als App

Microsoft Dynamics NAV is niet alleen achter uw pc of laptop te gebruiken, maar ook als app (iOS, Windows en Android) op uw tablets en smartphones. Dit biedt prachtige extra mogelijkheden voor uw medewerkers in de buitendienst en voor servicemedewerkers. En het mooiste is dat u geen extra licentiekosten betaalt om van de app gebruik te maken. Het is gewoon bij uw licentie inbegrepen.

Uw voordelen:

• Toegang tot al uw bedrijfsinformatie
• Maakt uw processen transparant en efficiënt
• Realtime (visuele) rapportages voor de beste stuurinformatie
• Volledige integratie met andere systemen
• Meer gemak en verhoogde productiviteit

Klaar voor de toekomst

Microsoft is continu bezig met de doorontwikkeling van hun software. Jaarlijks investeert Microsoft maar liefst 12 miljard dollar in ontwikkeling en technologie. Vanaf 2013 is Dynamics NAV “opnieuw” ontwikkeld. Waar men voor die tijd om de paar jaar een geheel nieuwe versie op de markt brachten, update Microsoft hun software nu een paar keer per jaar. Organisaties die gebruik maken van een versie voor NAV 2013 zullen bij een upgrade naar de “nieuwe” Dynamics NAV één keer door de pijn van het omzetten heen moeten, maar daarna profiteert u altijd van de beste en veiligste versie van Dynamics NAV. Welke ontwikkelingen er ook plaatsvinden, u bent klaar voor de toekomst!

Microsoft-Dynamics-NAV-Roadmap

Roadmap van Microsoft: door te investeren in continue ontwikkeling is uw organisatie altijd klaar voor de toekomst.

Speciaal voor uw branche

We hebben in Microsoft Dynamics NAV voor een viertal segmenten unieke branchemodules ontwikkeld. Deze worden in samenwerking met onze klanten uit die specifieke branches continu ontwikkeld en blijven zo altijd afgestemd op de ontwikkelingen en wet- en regelgeving in uw markt. Kosten voor de ontwikkeling en het onderhoud van de branchesoftware worden gedeeld waardoor kosten voor het maken van maatwerk worden bespaard.

Onze ERP software is speciaal ontwikkeld voor de volgende branches:

  1. Motoren & Generatoren
  2. Gewasbescherming
  3. Technische branche
  4. Technische Groothandels

“WSB voelt goed aan dat het hier om meer gaat dan de implementatie van een nieuw systeem alleen” – Helmink Hoontechniek