WSB Solutions nieuwe shirtsponsor FC Dordrecht


Dordrecht 30-6-2014

 WSB Solutions sponsor FC Dordrecht 
Foto contractondertekening  (v.l.n.r. de heren Cees van der Poel  en Ad Heijsman beiden van FC Dordrecht en Bart Rietveld en Jan Verkerk beiden van WSB Solutions)

WSB Solutions is de aankomende twee seizoenen shirtsponsor van FC Dordrecht. De naam van WSB Solutions prijkt vanaf nu op de achterzijde van de shirts.

Met deze samenwerking wil de leverancier van bedrijfsautomatisering haar naamsbekendheid vergroten en eredivisionist FC Dordrecht  haar sportieve prestaties verhogen.
Het tweejarige sponsorcontract start met ingang van het nieuwe voetbalseizoen en loopt tot 2016.

Bart Rietveld, directeur van WSB Solutions: “Wij zijn erg blij dat wij een brede bijdrage kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van FC Dordrecht. WSB Solutions is al ruim 25 jaar met bedrijfsautomatisering actief in de regio vanuit de vestiging Hardinxveld-Giessendam en wil haar naamsbekendheid en maatschappelijk belang fors vergroten. De samenwerking met FC Dordrecht is gebaseerd op deze twee pijlers. Naast het zijn van shirtsponsor hechten wij er veel waarde aan om ook de jeugdelftallen en de jongerenactiviteiten maximaal te ondersteunen. WSB Solutions neemt ook de automatisering van FC Dordrecht voor haar rekening door de inzet van de WSB Cloud oplossing.”

Cees van der Poel, commercieel Manager van FC Dordrecht, over de samenwerking: “Wij zijn trots dat een bedrijf als WSB Solutions met haar lokale aanwezigheid in de regio Dordrecht ons zo breed ondersteunt. Op sportief gebied door sponsoring van ons eerste elftal en de jeugdelftallen en tevens door het verbeteren van onze automatisering. WSB Solutions zal overigens prominent op onze shirts komen te staan en ruim vertegenwoordigd zijn in ons stadion.”

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Bart Rietveld, directeur WSB Solutions via 06-22937514 of b.rietveld@wsb-solutions.nl

Cees van der Poel, commercieel manager FC Dordrecht via 06-20626912 of cees.poel@fcdordrecht.nl

“Bij elke overname die we nu doen, willen we zo snel mogelijk WSB inschakelen om onze nieuwe locatie toe te voegen aan ons VoIP netwerk” – Secur