Haringparty 25 juni

Het is ons een genoegen u uit te nodigen voor de haringparty van WSB Solutions op donderdag 25 juni 2015. Vanaf 16:00 bent u van harte welkom om samen met ons te genieten van de Hollandse Nieuwe. Uiteraard hebben wij ook gedacht aan de niet-haringliefhebbers!

In verband met de catering vragen wij u zich tijdig aan te melden voor de haringparty via onderstaande link.

 

banner_haringpartyVoorafgaand aan de haringparty, bieden wij voor belangstellenden de mogelijkheid om van 14:00 tot 16:00 kennis te maken met that’s Cloud. Dit biedt u de kans om echt duidelijk te krijgen wat Cloud oplossingen voor uw business kunnen betekenen. Tijdens deze sessie worden tevens de mogelijkheden van een 3D Printer getoond! Meer informatie over deze kennis sessie vindt u op de aanmeldpagina, waar u kunt komen via onderstaande link.

Voor de deelnemers van de kennis sessie, hebben wij als bedankje voor uw tijd en interesse de perfecte gadget om na deze sessie even snel op te laden voor de haringparty!

 

“Bij elke overname die we nu doen, willen we zo snel mogelijk WSB inschakelen om onze nieuwe locatie toe te voegen aan ons VoIP netwerk” – Secur