Tijdelijke aanbieding – YourSafetyNet

TIJDELIJK AANBOD:

50% KORTING OP DAGINSTALLATIE YOURSAFETNET

Het opstellen van een compliant privacy- en ICT-beleid is een lastig verhaal, vol juridische valkuilen. Wij kunnen u veel werk en zorgen uit handen nemen. Onze software YourSafetyNet Pro+ bevat alle middelen voor het ontwikkelen, handhaven en monitoren van een compliant privacy- en ICT-gebruiksbeleid.

 

“Met YourSafetynet Pro+ haalt elke organisatie een oplossing in huis die we nog niet eerder hebben gezien. Een waterdicht privacy- en veiligheidsbeleid die ook juridisch helemaal is dichtgetimmerd. Zeer netjes!” – Peter Güldenpfennig, redacteur WINMAG Pro

Wetswijzigingen en de komende GDPR (General Data Protection Regulation – de Europese wetgeving rond dataprotectie en de bescherming van persoonsgegevens die in mei 2018 van kracht wordt) worden via automatische updates toegevoegd. Zo bent u goed voorbereid. Voor nu en voor de toekomst. Wel zo’n prettige gedachte.

Als u onderstaand uw gegevens invult, krijgt u 50% korting op de daginstallatie van de software.
U betaalt geen € 995,-, maar slechts € 495,-!

Naam:


Bedrijfsnaam:


E-mailadres:


Telefoonnummer:


Eventuele vragen of opmerkingen:WEBINAR TERUGKIJKEN

SERIE WEBINARS OVER CYBERSECURITY


Dit webinar was de laatste in een serie van drie over “de 3 B’s van Cybersecurity“:
1. Beveiliging
2. Bewustwording
3. Beleid


De drie webinars waren onafhankelijk van elkaar te volgen, maar voor de volledigheid raden we u aan zich voor alle drie de webinars (terug) te kijken. Zo krijgt u een compleet beeld hoe u de kans het slachtoffer van cybercriminelen te worden tot het minimum beperkt.

“We krijgen door Dynamics NAV van WSB Solutions nu veel beter inzicht in wat we wel en niet kunnen beloven aan onze klanten” – Exalto