ICT Oplossingen die u helpen efficiënter te werken

that's Managed Services

» Laat u volledig ontzorgen

that's Cloud

» Werken in de cloud

that's Telecom

» Telefonie voor het MKB

ICT Oplossingen

Op zoek naar ICT oplossingen die bijdragen aan het succes van uw organisatie? We adviseren u graag over uw bedrijfsautomatisering. Hiervoor bieden we altijd goed doordachte oplossingen die zich hebben bewezen en echt bij uw MKB bedrijf passen.

We hebben onze diensten verdeeld in:

1. Managed Services
Bewaking en beheer van uw ICT omgeving. Door het systeembeheer van u over te nemen ontzorgen we u en helpen u kosten te besparen.

2. Cloud diensten
Uw specifieke, schaalbare en flexibele werkplek overal en altijd beschikbaar. Cloud werkplekken voor een vast bedrag per maand. Ontdek alle voordelen van werken in de clud.

3. ICT Dienstverlening
Advisering, implementatie en onderhoud van netwerken, met een betrouwbare infrastructuur en software. ICT oplossingen die u helpen efficiënter te werken en zo bijdragen aan het succes van uw organisatie.

4. Telecom
Dé zakelijke telefonie-oplossing voor het MKB.

– – – – – – – – – – – – – – –

We helpen onze klanten met advies, ontwerp, implementatie en beheer van hun ICT-infrastructuur. Daarnaast geven we hen volledige controle op hun bedrijfsprocessen met unieke branchegerichte ERP-bedrijfssoftware welke is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV.

“Bij elke overname die we nu doen, willen we zo snel mogelijk WSB inschakelen om onze nieuwe locatie toe te voegen aan ons VoIP netwerk” – Secur