Cloud diensten

Profiteert u al van werken in de cloud?

Werken in de cloud. Iedereen praat erover, maar wat is het nu precies en wat zijn de voordelen ervan voor uw organisatie? Met de cloud diensten van WSB Solutions heeft u altijd en overal toegang tot uw bedrijfsnetwerk en uw vertrouwde programma’s en bestanden. Waar u ook bent: op kantoor, thuis, bij de klant of bijvoorbeeld in een wegrestaurant. En op elk device: pc, laptop, tablet en smartphone.

6 redenen om over te stappen naar de cloud

  1. Altijd en overal beschikbaar
  2. Kosten besparen
  3. Kosten inzichtelijk en vooraf te begroten
  4. Flexibel en schaalbaar
  5. Gemak: geen zorgen meer om back-ups en updates
  6. Veilig en betrouwbaar

Kosten besparen met cloud

Een andere belangrijke reden om te overwegen over te stappen van een lokale oplossing naar een clouddienst is kostenbesparing. Er is geen investering meer nodig in eigen hard- en/of software. U betaalt een vast bedrag per werkplek per maand en naar gebruik.

 

Uw ICT-kosten inzichtelijk

Doordat vooraf alle kosten met betrekking tot software, onderhoud, support en ook eventueel hardware inzichtelijk zijn, is ICT vanaf nu een prima vooraf te begroten budget. U weet precies waar u aan toe bent.

 

Flexibel en schaalbaar

U kunt eenvoudig nieuwe medewerkers of bijvoorbeeld schijfruimte toevoegen zonder grote investeringen of lange wachttijden. Dit geldt ook voor het verwijderen ervan, wat een voordeel kan zijn als u veel gebruikt maakt van tijdelijke medewerkers.

“Voor een vast bedrag per maand weet u precies waar u aan toe bent en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT-omgeving.”

Veiligheid cloud

Uw programma’s en bestanden ‘in de cloud’ staan op goed beveiligde externe servers in meerdere datacenters in Nederland en valt onder Nederlandse wetgeving. De servers zijn standaard dubbel of meervoudig uitgevoerd zodat u altijd kunt werken, zelfs bij een eventuele storing in een van de datacenters. Wij maken gebruik van de nieuwste hardware, zodat we snelheid en rekenkracht kunnen garanderen. Doordat het platform door WSB Solutions zelf beheerd wordt, kunnen wij ook instaan voor de performance. Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over back-ups of updates van software, want deze worden automatisch voor u uitgevoerd en bewaakt. Wel zo gemakkelijk.

cloud diensten

Wilt u weten of uw organisatie veilig naar de cloud kan?

Dat kan met onze unieke ICT-Doorkijk. De ICT-Doorkijk geeft inzicht in uw huidige ICT-omgeving en een analyse hiervan zodat u weet of uw organisatie klaar is om naar de cloud te gaan.

Opbouw ICT-Doorkijk

1. ICT-Scan
Inventarisatie (deels geautomatiseerd, deels d.m.v. interviews met medewerkers) van de ICT-infrastructuur en de aanwezige hard- en software binnen uw netwerk.

2. Rapportage
Analyse van de huidige ICT-omgeving.

3. Aanbeveling
Adviesvoorstel op basis van de bevindingen en aanvullende wensen en eisen vanuit uw organisatie. Hiermee geeft de ICT-Doorkijk u voortschrijdend inzicht in de ontwikkeling van de gewenste bedrijfsbrede functionaliteiten, processen en procedures. En in de opbouw van uw kosten voor de inrichting en beheer van uw ICT-platform voor de komende 3 tot 5 jaar.

Wilt u meer weten over de ICT-Doorkijk?

Wilt weten of uw organisatie klaar is voor werken in de cloud? Onze ICT-Doorkijk geeft u antwoord op deze vraag. Maar we begrijpen dat u hier graag eerst meer informatie over wilt hebben. Als u onderstaand formulier invult, nemen wij (uiteraard geheel vrijblijvend) contact met u op voor een korte uitleg over onze ICT-Doorkijk.

Naam


Bedrijfsnaam


E-mailadres


Telefoonnummer


Referenties cloud diensten

Referentie FC Dordrecht
Referentie Secur protects at work
referentie GMN logo 226 x 61

“Bij elke overname die we nu doen, willen we zo snel mogelijk WSB inschakelen om onze nieuwe locatie toe te voegen aan ons VoIP netwerk” – Secur