Cloud Solutions

Hoewel “het nieuwe werken”steeds meer een begrip aan het worden is, blijkt in de praktijk dat toch niet iedereen precies op de hoogte is van wat op deze manier werken betekent en welke voordelen dit met zich mee brengt. WSB Cloud Solutions levert digitale werkplekken in Delfshaven. Van oudsher heeft u, van een bepaalde functionaliteit, de infrastructuur, het onderhoud en de ondersteuning in eigen beheer. Dit betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor de kwaliteit.

Werken in, of vanuit de Cloud biedt de mogelijkheid om afscheid te nemen van het traditionele lokale serverpark en overige faciliteiten. U heeft geen grote investeringen meer; betaalt een vast bedrag per maand en de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit ligt bij WSB Solutions.

Wat levert onze Cloud oplossing uw bedrijf in Delfshaven?

  • De dienst is altijd en overal toegankelijk
  • Geen grote investeringen meer: u betaalt een vast bedrag per maand
  • Voorspelbare kosten voor uw ICT
  • Flexibel en schaalbaar

cloud solutions Delfshaven

WSB Solutions levert in Delfshaven een set van oplossingen onder de noemer That’s Cloud. Deze zijn flexibel, schaalbaar en worden afgerekend op basis van gebruik. Alle diensten worden gebundeld ingezet in een totaaloplossing maar zijn ook onbeperkt, onafhankelijk en naar behoefte te combineren.

“Bij elke overname die we nu doen, willen we zo snel mogelijk WSB inschakelen om onze nieuwe locatie toe te voegen aan ons VoIP netwerk” – Secur