ICT Dienstverlening

Een ICT-infrastructuur die bijdraagt aan het succes van uw organisatie

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en het beheer van uw ICT-infrastructuur wordt steeds complexer. Tegelijkertijd wordt ook onze afhankelijkheid van ICT-oplossingen steeds groter. Een betrouwbaar en goed ingericht bedrijfsnetwerk is onmisbaar waardoor steeds meer organisaties behoefte hebben aan juist advies over de (nieuwe) mogelijkheden in ICT.

Steeds meer apparaten worden met elkaar verbonden en het belang van beveiliging binnen ICT groeit. Wij helpen uw bedrijf groeien door een meer gestroomlijnde werkwijze vanuit uw netwerk en infrastructuur. Naar aanleiding van uw wensen bieden we een oplossing variërend van een traditioneel netwerk op locatie tot een moderne gevirtualiseerde serveroplossing in de cloud. Ook helpen we u met het netwerkbeheer en de beveiliging van uw netwerk. Op deze manier is uw IT niet langer een last, maar een middel dat u ondersteunt in uw werk.

Uw voordelen

  • Toekomstvast
  • Veilig en betrouwbaar
  • Bewezen concepten voor het MKB
  • Uitsluitend gerenommeerde merken zoals HP en Microsoft
  • Nieuwste technologieën
  • Jarenlange kennis en ervaring

Back-up en disaster recovery

Ook op het gebied van back-up en disaster recovery hebben we altijd een oplossing die past bij uw organisatie. Of het nou via de traditionele tapes gaat, ons eigen cloud platform of via een Unified Data Protection oplossing, onze professionals stemmen de oplossing af op uw back-up beleid en organisatie. Ook helpen we u graag met disaster recovery oplossingen, waarbij uw werknemers in geval van een calamiteit (bijvoorbeeld stroomuitval of erger: brand) binnen enkele momenten weer verder kunnen waar ze gebleven waren.

 

Laat ICT voor u werken

Zo helpen we MKB-bedrijven te groeien en kosten te besparen door ICT voor u te laten werken i.p.v. andersom. Door optimaal afstemming op uw organisatie, draagt ICT bij aan het succes van uw organisatie.

ICT Dienstverlening - WSB Solutions

Onze aanpak

Onze ICT Dienstverlening kan op verschillende manieren worden ingericht. Om uiteindelijk, tot op detailniveau, een goed advies te kunnen geven, gaan wij graag eerst met u in gesprek. In dit gesprek zullen wij uw eisen en wensen bespreken. Aansluitend zal een van onze specialisten een scan uitvoeren om uw organisatie in kaart te brengen. Welke hard- en software is aanwezig, wat is de staat en leeftijd hiervan, welke onderhoudscontracten zijn er momenteel op de hardware etc. De resultaten van deze scan zijn de basis van ons advies en een passende offerte die optimaal is afgestemd op uw organisatie.

Referenties

MEER WETEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als u dat plezieriger vindt.

Naam


Bedrijfsnaam


E-mailadres


Telefoonnummer


CONTACTGEGEVENS

T (0184) 61 88 37
E info@wsb-solutions.nl

Referentie Bouwonderneming Stout 226x61
Referentie Coneco 226x61
Referentie Hoek en Blok 226x61

“We krijgen door Dynamics NAV van WSB Solutions nu veel beter inzicht in wat we wel en niet kunnen beloven aan onze klanten” – Exalto