Managed Services

Managed Services: WSB als ICT-afdeling binnen uw bedrijf

Net als een machine of een auto, heeft ook uw ICT-omgeving onderhoud nodig om optimaal te blijven presteren. Maar een eigen IT-afdeling of IT-specialist brengt vaak hoge kosten met zich mee. Door het uitbesteden van uw systeembeheer kunt u kosten besparen en brengt u meer continuïteit in uw onderneming.

Tal van klanten hebben de bewaking en het beheer van hun ICT-omgeving bij ons neergelegd. Wij controleren hun netwerken dagelijks proactief op tal van punten als schijfruimte, performance, antivirus, verbindingen, back-ups, beveiliging, etc. Hiermee nemen wij hen zorgen uit handen en voorkomen we storingen.

Voordelen:

  • Kostenbesparing: geen loonkosten eigen IT-beheerder(s)
  • Vooraf inzicht in uw ICT jaarbudget
  • Geen zorgen over back-ups, updates, beveiliging, antivirus, etcetera
  • 24-uurs monitoring en bewaking van uw ICT-omgeving
  • Opgeleide supportdesk voor al uw vragen
  • Betalen naar gebruik: per server/werkplek per maand
  • Maandelijkse rapportage van performance van de systemen

Hoe werkt het?

Uw netwerk wordt continu gemonitord. Zo worden problemen snel en vroegtijdig onderkend. Zelfs problemen – zoals uitval van een harde schijf – worden voordat het probleem er daadwerkelijk is, gesignaleerd en opgepakt. Zo kan het zijn dat er al een monteur zich bij u meldt voordat het probleem zich daadwerkelijk heeft voorgedaan. Maar ook de noodzakelijke updates worden uitgevoerd op een zo’n gunstig mogelijk tijdstip voor u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele niet productieve uren van uw werknemers.

Managed Services - WSB Solutions als ICT-afdeling binnen uw bedrijf

Brons, zilver, goud

Voor het beheer en de support van onze diensten kunt u kiezen uit een drietal varianten met verschillende Service Level Agreements (SLA): brons, zilver, goud. Zo kunt u bijvoorbeeld Managed Services afnemen voor alleen de bewaking van uw omgeving waarbij u zelf uw servers beheert en uw gebruikers ondersteunt tot de variant waarbij we u zowel de bewaking als beheer en ondersteuning voor uw complete ICT-omgeving uit handen nemen.U bent bij alle drie de varianten verzekerd van garanties en kwaliteit. Bovendien bent u flexibel, want alle drie de vormen zijn maandelijks op- of af te schalen.

Referenties

MEER WETEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als u dat plezieriger vindt.

Naam


Bedrijfsnaam


E-mailadres


Telefoonnummer


CONTACTGEGEVENS

T (0184) 61 88 37
E info@wsb-solutions.nl

Referentie Sigma-Tau
Referentie Hoek en Blok 226x61
Referentie Lagersmit

“WSB voelt goed aan dat het hier om meer gaat dan de implementatie van een nieuw systeem alleen” – Helmink Hoontechniek