that’s Printing

WSB Solutions heeft een oplossing voor uw te dure printcontracten!
Het komt u vast bekend voor, dat u wel moet bijbetalen als u over de grens van de afgesproken afdrukken per maand gaat, maar niets terug krijgt als u onder die grens blijft! WSB heeft hier met “that’s Printing” nu een antwoord op!

Flexibele afdrukovereenkomsten van WSB, that’s Printing!
Hoe werkt “that’s Printing”? We beginnen met een meting van uw huidige afdrukapparatuur over een bepaalde periode, waarna we een rapportage aanleveren en een goede inschatting maken van het daadwerkelijke verbruik. Dit verbruik spreken we met u af in een flexibele overeenkomst als voorschot (net zoals bij gas, water en elektra), voor u is het ook fijn om te weten wat het u ongeveer gaat kosten. Tweemaal per jaar doen wij weer een meting en mocht u onder het afgesproken afdrukvolume blijven, crediteren wij het verschil!

Rekenvoorbeeld:
Afgesproken afdrukken per maand: 10.000 (x6 maanden = 60.000 afdrukken)
Werkelijke afdrukken in een half jaar: 47.500
60.000 – 47.500 afdrukken = 12.500 afdrukken te crediteren
Stel u heeft een afdrukprijs van € 0,015 per afdruk, crediteert WSB u € 150,00!

Er is nog meer! Heeft u wel eens gehoord van een dekkingsgraad?
In het geval dat u gebruik maakt van kleurenafdrukken, kunnen wij u helpen nog meer te besparen. In onze meting kunnen wij ook de dekkingsgraad meten van uw kleurenafdrukken. Dit betekent dat we kunnen zien hoeveel toner er gemiddeld wordt gebruikt op uw afdrukken. De meeste afdrukken zullen vaak een gekleurd logo hebben of de bekende blauwe internetlink. Deze afdruk wordt gezien als een volwaardige kleurenafdruk, maar wij vinden het niet eerlijk dat u daar het volle bedrag over betaalt. Door het berekenen van de gemiddelde dekkingsgraad, kunnen wij u een eerlijke prijs aanbieden voor uw kleurenafdrukken, waardoor u in de praktijk zo’n 30% bespaart tegenover uw huidige contract!

WSB that’s Printing
Onze Sales Consultants staan voor u klaar om deze meting gratis uit te voeren en u vrijblijvend een aanbod te doen om uw té kostbare printerpark om te zetten naar een printerpark, waarvan de kosten zowel eerlijk als uit te leggen zijn! Loopt uw huidige (lease)contract nog? Zelfs dat is geen belemmering! Ook dan kunnen we met onze unieke methode besparingen voor u realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Kom in contact

Uw email*


Naam*


Onderwerp


Uw bericht
“WSB voelt goed aan dat het hier om meer gaat dan de implementatie van een nieuw systeem alleen” – Helmink Hoontechniek