Office 365 zakelijk

 

Werk waar u ook bent, wanneer het nodig is en met het apparaat dat u op dat moment het beste uitkomt. Deel bestanden. Neem deel aan vergaderingen. Blijf gesynchroniseerd met uw team. Microsoft Office 365 biedt u en uw medewerkers alles wat u nodig heeft om te werken via internet. Iedereen heeft via de cloud toegang tot zijn documenten, e-mail, agenda (Outlook) en andere vertrouwde Office-programma’s als Word, Excel en PowerPoint.

Word productiever met Office 365

Microsoft Office 365 is gemaakt voor uw bedrijf. Office 365 maakt een flexibele en moderne werkstijl mogelijk. Of u nu op kantoor bent of onderweg, met Office 365 kunt u overal werken en beschikt u altijd over uw actuele e-mail, documenten en agenda. En dat kan vanaf ieder apparaat: van pc en laptop, tot tablet en mobiele telefoon. U kunt altijd werken en in realtime informatie delen met uw klanten en collega’s. Hierdoor bent u altijd productief waar u ook bent en welk apparaat u tot uw beschikking heeft.

Bespaar kosten met Office 365

Office 365 is een Cloudoplossing waardoor u niet hoeft te investeren in servers en het onderhoud daarvan. Dat levert u een enorme besparing op. Microsoft verzorgt het onderhoud van de servers en de software-updates. Hierdoor bent u verzekerd van de nieuwste technologie en werkt u altijd met de laatste versie van Office. Office 365 neemt u af als abonnement en u rekent af op basis van het aantal gebruikers. Deze kunt u overigens op ieder moment op- of afschalen.

“Office waar en wanneer u het nodig hebt. Nu met het volledig nieuwe Office 2016.”

Office 365 - Outlook smartphone

CONTACT

T (0184) 61 88 37
E info@wsb-solutions.nl

WERKEN WAAR U WILT

Of u nu online of offline werkt, vanaf uw computer, tablet of telefoon, op kantoor of thuis, Office 365 is er altijd.

MEER WAAR VOOR UW GELD

Geen hoge opstartkosten voor hardware en licenties. Office 365 neemt u af als abonnement en biedt u de mogelijkheid om naar behoefte gebruikers en services toe te voegen.

ALTIJD UP-TO-DATE

Office 365 werkt zichzelf automatisch bij. U beschikt dus altijd de meest recente documenten én nieuwste functies van Word, Excel, PowerPoint, enzovoorts.

INGEBOUWDE BEVEILIGING

Uw gegevens zijn veilig dankzij ingebouwde beveiliging.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

WSB Solutions is een door Microsoft gecertificeerde partner voor Office 365. Wij adviseren MKB-bedrijven over een gehele of gedeeltelijke overstap naar Office 365. Naast advies zorgen wij uiteraard ook voor de uiteindelijke implementatie van de overstap én het begeleiden uw medewerkers.

Wilt u advies en hulp bij de overstap naar Office 365? Of heeft u andere vragen over bijvoorbeeld de Office 365 abonnementen, beveiliging of het inpassen in uw huidige IT-infrastructuur? Een van onze (gecertificeerde) experts kijkt graag met u naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als u dat plezieriger vindt.

Naam


Bedrijfsnaam


E-mailadres


Telefoonnummer


“Bij elke overname die we nu doen, willen we zo snel mogelijk WSB inschakelen om onze nieuwe locatie toe te voegen aan ons VoIP netwerk” – Secur