Mobiele telefonie

Maak mobiele nummers onderdeel van de telefooncentrale

Naast vaste telefonie biedt WSB ook mobiele telefonieabonnementen. U maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN en u heeft de mogelijkheid om onbeperkt gratis te bellen binnen Nederland naar vast en mobiel. Voor datagebruik heeft u een groepsbundel zodat uw gebruikers onderling dataverbruik uit kunnen wisselen. Ideaal als de ene wat meer gebruikt dan de andere gebruiker.

In tegenstelling tot veel andere aanbieders bieden wij u 12 maanden contracten zodat u ieder jaar kunt vernieuwen en uw abonnementen aan kunt passen naar het gebruik. Zo zijn uw abonnementen altijd optimaal afgestemd op uw telefoon- en datagebruik.

Voordelen:

– Betrouwbaar KPN-netwerk
– Mogelijkheid tot onbeperkt gratis bellen binnen Nederland naar vast en mobiel
– Groepsbundel voor dataverbruik
– 12 maanden contracten
– Altijd optimale afstemming van uw abonnement op het gebruik
– Mogelijkheid tot integratie met vaste telefonie
– Besparen op vaste toestellen

Vast-Mobiel integratie

De mobiele abonnementen zijn naar wens volledig is te integreren met vaste telefonie van that’s Telecom. We spreken dan over Vast-Mobiele integratie (ook bekend als VaMo) waarbij het mobiele nummer zelfs onderdeel wordt van de telefooncentrale en het mobiele toestel per intern (vast) nummer bereikbaar is. Iedere gebruiker heeft daarmee één zakelijk nummer, zowel voor vast als mobiel. Tevens kunnen gebruikers onderling van elkaar de beschikbaarheid inzien en het is zelfs mogelijk om uw voicemail op uw zakelijk e-mail te ontvangen.

Ander groot voordeel voor u is dat u minder toestellen hoeft aan te schaffen, want niet iedereen heeft meer een vast toestel nodig.

Onze aanpak

De techniek zorgt voor ongekende mogelijkheden (en voordelen). Om u het beste advies te geven, gaan wij graag eerst met u in gesprek. In dit gesprek zullen wij uw eisen en wensen bespreken. Uw eisen en wensen vormen de basis van ons advies om u te helpen met het maken van de juiste keuzes.

Meer that’s Telecom

Vaste Telefonie
Telecom Support

MEER WETEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als u dat plezieriger vindt.

Naam


Bedrijfsnaam


E-mailadres


Telefoonnummer


CONTACTGEGEVENS

T (0184) 61 88 37
E info@wsb-solutions.nl

Referenties

Referentie Akomar Shipping logo 226 x 61
Referentie YouSure logo 226 x 61
Referentie Zorgwerk logo 226 x 61
Referentie Adagro logo 226 x 61

“We krijgen door Dynamics NAV van WSB Solutions nu veel beter inzicht in wat we wel en niet kunnen beloven aan onze klanten” – Exalto