WSB Solutions heeft door branchekennis en jarenlange ervaring een aantal branchegerichte oplossingen. WSB Solutions heeft de focus op onderstaande branches.

Motorenbranche

» Bekijk de functionaliteiten

Gewasbescherming

» Bekijk de functionaliteiten

Technische Branche

» Bekijk de functionaliteiten

Groothandels

» Bekijk de functionaliteiten

Microsoft Dynamics NAV Woudrichem

Microsoft Dynamics NAV (Navision) is een geïntegreerd bedrijfssysteem dat speciaal ontwikkeld is voor middelgrote ondernemingen in Woudrichem. Eén bedrijfsbreed (ERP-)systeem dat alle functionele gebieden van een organisatie kan ondersteunen: van financiën, voorraadbeheer, logistiek en service tot verkoop en relatiebeheer. Niet voor niets werken wereldwijd al meer dan 80.000 organisaties en 1,5 miljoen gebruikers met Dynamics Navision.

Met Dynamics Navision beschikt u over een bewezen product, dat gebaseerd is op de moderne technieken van Microsoft. U kunt daarmee vertrouwen op de betrouwbaarheid van een Microsoft product en verregaande integraties met andere Microsoft producten zoals Outlook, Excel en Word. Verder is de software erg gebruikersvriendelijk omdat het pakket dezelfde interface heeft als de andere Microsoft producten.

Ook kunt u Dynamics NAV gebruiken voor webwinkel toepassingen zoals Magento via Tinx-it en Sana Commerce als compleet integreerbaar webwinkel systeem. Deze webwinkel systemen zijn integraal te koppelen met bijvoorbeeld uw voorraad, uw boekhouding en is zeer makkelijk aan te passen voor elke gebruiker. En komt u er dan toch niet uit, onze support medewerkers lichten het u in detail toe.

Zo bieden wij u een overzichtelijke backoffice welke is gekoppeld met de krachtigste e-commerce oplossingen momenteel beschikbaar op de markt!

Microsoft Dynamics NAV heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Met het unieke user-based pricing model krijgt u een uitgebreide Dynamics NAV licentie met een grote hoeveelheid standaard functionaliteit tot uw beschikking.

Zo helpt WSB Solutions uw bedrijfsprocessen met Microsoft Dynamics Nav (Navision) inzichtelijk te krijgen

“WSB voelt goed aan dat het hier om meer gaat dan de implementatie van een nieuw systeem alleen” – Helmink Hoontechniek