IT Security

Digitale inbraak alleen iets voor James Bond?

 

Helaas niet. Internetcriminaliteit is een groot gevaar voor bedrijven en vooral voor MKB-organisaties. Zij zijn in maar liefst 67% van de gevallen het slachtoffer (consumenten 13% en grote bedrijven 17%). De schade door cybercriminaliteit in Nederland is jaarlijks maar liefst 10 miljard euro. Ter vergelijking: de jaarlijkse schade van ‘reguliere’ diefstal is 1 miljard euro.
Om cybercriminelen buiten de deur te houden zijn technische maatregelen zoals een goede firewall, het zorgen voor goede back-ups, antivirussoftware, etcetera een eerste vereiste.

ONTDEK MEER

WSB’s 3 B’s van Cybersecurity

BEVEILIGING

BEWUSTWORDING

(Klik op het uitroepteken voor meer info en tips)

BELEID

BLOG

Multi Factor Authentificatie inloggen

Multi Factor Authenticatie: extra beveiliging zonder gedoe

De talloze diefstallen van logingegevens van de afgelopen jaren (bijvoorbeeld LinkedIn en Apple) laten zien dat authenticatie door middel van een gebruikersnaam-en-wachtwoordcombinatie niet meer afdoende is. Wanneer deze gegevens in verkeerde handen terecht komen (en dat komen ze steeds vaker), is het voor onbevoegden mogelijk toegang te krijgen tot allerlei gegevens waar ze geen toegang toe zouden moeten hebben. De vraag naar betere toegangsbeveiliging groeit dan ook met de dag, zeker ook gezien de komst van diverse cloud- en mobiele oplossingen. Een goede oplossing is: Multi Factor Authenticatie.

Lees meer >>

Voorkom gijzeling van uw bestanden

Het aantal bedrijven dat het slachtoffer wordt van zogenaamde ransomware blijft stijgen. Volgens internetbeveiligingsbedrijf Trend Micro is in Nederland het aantal gevallen in het eerste kwartaal van 2016 vervijfvoudigd.

Lees meer >>

Blog over ransomware - Voorkom gijzeling van uw bestanden

DOWNLOADS

Whitepaper Protect Your Data

WHITEPAPER
‘PROTECT YOUR DATA’

Verbeter de digitale beveiliging van uw bedrijf en voorkom datalekken. In deze whitepaper komen zeven gebieden aan bod waar u zich op moet richten om de risico’s van cyberaanvallen te verminderen.

Databeveiliging video

VIDEO
BEDRIJFSHACK

Het verhaal van Mark, slachtoffer van een cyberaanval. Hij legt uit wat er kan gebeuren als je je bedrijf niet goed beschermd tegen cybercriminaliteit en vertelt wat er dan gebeurt in je bedrijf.

Infographic Cybercriminaliteit in het MKB

INFOGRAPHIC ‘CYBERCRIME IN HET MKB’

Denkt u dat cybercriminelen zich alleen richten op grote bedrijven en niet op uw MKB-bedrijf? Bekijk deze infographic en ontdek de gevaren van internetcriminaliteit voor MKB-bedrijven.

Webinars Cybercrime

WEBINARS
CYBERCRIME

De kans is tegenwoordig groter dat criminelen digitaal bij u inbreken dan fysiek. Ook wordt er steeds meer van u gevraagd op het gebied van wet- en regelgeving. Blijf op de hoogte met onze gratis webinars.

“Bij elke overname die we nu doen, willen we zo snel mogelijk WSB inschakelen om onze nieuwe locatie toe te voegen aan ons VoIP netwerk” – Secur