Optimalisatie van bedrijfsprocessen dmv inkoopfactuurscanning én herkenning

Als organisatie bent u continue bezig uw klanten tevreden te houden met een gezonde marge voor uw organisatie. Optimalisatie van bedrijfsprocessen is dan ook een continue proces.

Automatisering kan daarin ondersteuning bieden aan uw medewerkers (mits dit zich dus terug verdient, geen automatiseren om te automatiseren).

Veel tijd en geld kan er bespaard worden rondom financieel/administratieve processen betreffende inkoopfactuurscanning.  Recentelijk is WSB Solutions een samenwerking aangegaan met IDYN en kan nu deze prachtige add-on aanbieden. Daarmee wordt het gehele proces rondom het scannen, herkennen en boeken van inkoopfacturen een stuk efficiënter en goedkoper. Ook de workflow rondom accordering gaat volledig digitaal.

De facturen worden gescand en herkent en op basis daarvan wordt er een boekingsvoorstel klaargezet. Het systeem is ook nog eens zelf lerend, waarmee de prestaties, die toch al goed zijn, met de tijd verder gemaximaliseerd worden. Doordat ook de accordering digitaal gaat, heeft u altijd inzichtelijk waar een factuur in het proces is.

Klik hier voor een demo filmpje:

IDYN

Het betreft een standaardoplossing, volledig geïntegreerd in de NAV omgeving. Wij kunnen u deze oplossing aanbieden voor de licentieprijs  vanaf € 3.800 euro en 5 dagen standaard implementatie.

Inmiddels profiteren al vele klanten van deze oplossing, ook een aantal WSB klanten zijn reeds overstapt en ervaren de voordelen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ingeborg Heystek

“WSB voelt goed aan dat het hier om meer gaat dan de implementatie van een nieuw systeem alleen” – Helmink Hoontechniek