Onze partnerships

Microsoft Partner Gold

Microsoft Partner

Toekomstgericht en zekerheid

WSB Solutions is geregistreerd Microsoft Partner:
– Gold Datacenter
– Silver Enterprise Resource Planning
– Silver Midmarket Solution Provider
– Silver Small and Midmarket Cloud Solutions

Dit geeft aan dat wij voldoen we aan de zeer strenge eisen van Microsoft op het gebied van kwaliteit. Microsoft investeert jaarlijks 12 miljard(!) dollar in de ontwikkeling van nieuwe en bestaande technologie. Daarom is de technologie van Microsoft de basis van al onze producten en diensten. Dit biedt u zekerheid, voor nu en voor in de toekomst. Zo ondersteunen wij bijvoorbeeld Windows Server 2016, het eerste voor de cloud geoptimaliseerde server besturingssysteem.

HP Preferred Partner

IT-specialist

WSB Solutions is al jaren HP Preferred Partner. Hewlett-Packard (algemeen bekend als HP) is een van de grootste Amerikaanse technologiebedrijven. Het leveringsprogramma loopt van eenvoudige elektronica-onderdelen tot software en dienstverlening. HP behoort al jaren tot de top van computerleveranciers.

Door de titel Preferred Partner bewijst WSB Solutions hoog gekwalificeerde IT-specialisten in dienst te hebben die op het gebied van kwaliteit, kennis en ervaring die voldoen aan de strenge eisen van HP.

RoutIT

Altijd connectie

Al sinds 2002 zijn wij partner van RoutIT. RoutIT (een 100% KPN-bedrijf) levert uitsluitend indirect via lokale partners een compleet dienstenpakket ontwikkeld vanuit het oogpunt van de ondernemer in het MKB. Het biedt een breed scala van diensten op het gebied van internet, telecom en connectiviteit zoals VoIP en mobiele telefonie.

Belangrijk voor u om te weten is dat het bedrijf landelijke dekking biedt, hoge bandbreedtes en keuze uit diverse leveranciers. RoutIT levert netwerkverbindingen van alle service providers.

Microsoft CFMD

Bewezen brancheoplossingen

CFMD (Certified For Microsoft Dynamics NAV) is de hoogst haalbare erkenning van Microsoft voor brancheoplossingen in de markt. Dit betekent dat de broncode van de door ons ontwikkelde brancheoplossing voor de MotorenbrancheGewasbeschermingTechnische Branche en Technische Groothandels zijn gecontroleerd en goedgekeurd door Microsoft. Hiermee voldoen we aan de zeer strenge eisen van Microsoft op het gebied van kwaliteit en de wijze van implementeren bij onze klanten.

Het betekent erkenning voor de brancheoplossing die de behoeften van de specifieke branche vervult en wordt aanbevolen door Microsoft en bedrijven uit uw branche. De oplossingen zijn toekomstbestendig en u hebt 100% zekerheid: de broncode is technisch goedgekeurd door en ook in bezit van Microsoft.

Sana Commerce

Volledig met Dynamics NAV geïntegreerde webshop

Met een Sana Commerce webshop heeft u een online verkoopkanaal op basis van uw WSB Microsoft Dynamics NAV omgeving. Volledig geïntegreerd zodat alle beschikbare informatie naadloos wordt uitgewisseld met de webshop. Zo creëert u een omgeving waar uw (zakelijke) klanten hun bestellingen kunnen plaatsen.

U kunt Sana inzetten voor zowel een B2C internetwinkel als een B2B webshop. Het is zelfs mogelijk om meerdere webshops voor verschillende doelgroepen aan te sturen. De gebruiksvriendelijke portal maakt het handmatig verwerken van orders overbodig. Klanten kunnen zelf hun orders plaatsen, 24 uur per dag.

Document Creator

De beste rapport designer voor NAV

Document Creator is een addon voor Dynamics NAV en gebaseerd op Fast Reports, wat al door meer dan 20.000 gebruikers in meer dan 50 landen gebruikt wordt. Document Creator is volledig geïntegreerd in Dynamics NAV en is gebaseerd op de moderne manier van scheiden van data en layout.

Met Document Creator wordt al snel een besparing gehaald van meer dan 50% tijd bij het maken van rapport documenten. Daarnaast geeft het niet alleen developers en consultants de mogelijkheid rapport document te maken en aan te passen, maar ook gebruikers.

Document Capture

Scant, herkent en matcht inkooporders

Is inkoopfactuur scanning, herkenning, goedkeuring & digitaal archief duur? Nee, niet met Document Capture. De volledige geïntegreerde oplossing scant, herkent inkoopfacturen en matcht deze met de inkooporders. Het is met recht een regelrechte besparing en optimalisatie voor uw bedrijfsproces.

Microsoft Dynamics NAV voor Document Capture is een complete oplossing voor het scannen, filteren van data, registratie en opslag van alle documenten in uw bedrijf. Veel organisaties verdienen hun investering in Document Capture al binnen een half jaar terug.

“WSB voelt goed aan dat het hier om meer gaat dan de implementatie van een nieuw systeem alleen” – Helmink Hoontechniek