Referentie FC Dordrecht OUD

FC Dordrecht die voort komt uit DFC (1883) en daardoor één van de oudste voetbalverenigingen van Nederland is, promoveerde voor het eerst sinds 19 jaar naar de Eredivisie.

In de afgelopen 19 jaar zijn de eisen die de KNVB stelt aan clubs die uitkomen in de Eredivisie fors aangescherpt. Met name op het gebied van sportiviteit, voetbal- en financiële prestaties, veiligheid en bedrijfsvoering. FC Dordrecht stond voor de uitdaging om 2 weken voor de start van de voetbalcompetitie aan de eisen van de KNVB en de Gemeente Dordrecht te voldoen.

 

Ad Heijsman, voorzitter van FC Dordrecht zegt hierover “als club hadden we een enorme uitdaging om de enorme groei van toeschouwers, seizoenkaarten, pers, tv-uitzendingen en de veiligheid van onze bezoekers te waarborgen en alles organisatorisch in goede banen te leiden. Als rode draad constateerde wij dat onze automatisering niet toereikend was om deze enorme groei aan te kunnen”.

Kom in contact!

Uw email*


Naam*


Onderwerp


Uw bericht
Op dat moment meldde WSB Solutions, leverancier van bedrijfsautomatisering zich als shirtsponsor en heeft met haar aanpak supersnel een ICT Doorkijk uitgevoerd waarna snel de knelpunten zichtbaar werden. De apparatuur en het netwerk was sterk verouderd en onvoldoende snel om het groeiend aantal vrijwilligers, medewerkers, bezoekers en pers te kunnen bedienen. FC Dordrecht wilde als club een automatiseringssysteem waar zij haar organisatorische en sportieve prestaties mee zou kunnen verbeteren. Belangrijk in het huidige voetbal is dat de technische staf steeds meer gebruik maakt van automatsering als hulpmiddel voor het analyseren en het voorbereiden van de wedstrijden.

De uitgangspunten van FC Dordrecht voor een nieuw automatiseringssysteem zijn; een snel en betrouwbaar netwerk, wat overal vandaan te bereiken is, voor een vaste prijs per maand. Maar ook eisen zoals een snelle veilige internet ontsluiting, betrouwbare back-up, een toekomst vaste oplossing met een beperkte investering.

FC Dordrecht heeft veel vrijwilligers die met veel passie hun club ondersteunen. Omdat veel van deze vrijwilligers niet fulltime op het complex aanwezig zijn, maar wel continu bij hun bestanden en email moeten kunnen is de WSB that’s Cloud oplossing de beste oplossing.

FC Dordrecht heeft gekozen voor een that’s Cloud all-in overeenkomst, zodat support, de softwarelicenties, maar ook de hardware, voor een vast bedrag per maand beschikbaar zijn. Dit concept wordt al jaren in de mobiele telefonie aangeboden en is nu ook beschikbaar voor automatisering en FC Dordrecht betaalt enkel en alleen wat zij gebruikt, niet meer en niet minder.

Deze nieuwe manier van werken is nu enkele maanden operationeel, “dit hadden we veel eerder moeten hebben” volgens de voorzitter Ad Heijsman die aansluitend zegt; “ik heb niet veel met automatisering, het moet gewoon werken en voor niet te veel geld natuurlijk”. Iedereen kan nu op een snelle en veilige manier overal vandaan zijn werk doen. Ad Heijsman zegt; ”En niet alleen de medewerkers zijn blij, ook mijn vrouw is blij, door deze that’s Cloud oplossing kan ik ook thuis vandaan werken en zie ik mijn vrouw ook nog eens.

Ad Heijsman

“Dit hadden we veel eerder moeten hebben”

FC Dordrecht maakt gebruik van

that's Cloud
that's ICT
that's Managed Services

“We krijgen door Dynamics NAV van WSB Solutions nu veel beter inzicht in wat we wel en niet kunnen beloven aan onze klanten” – Exalto