Referentie ADAgro

ADAgro is sinds 2007 actief als advies- en handelsbedrijf in de landbouw, tuinbouw en groenvoorziening.

Naast het toeleveren van deze bedrijven met hoogwaardige producten van gerenommeerde leveranciers staat het geven van advies bij ADAGro hoog in het vaandel. Het inzetten van deze middelen vraagt nu en in de toekomst steeds meer deskundigheid, mede door het snelle veranderende pakket van middelen, wettelijke eisen en verplichtingen.

Kom in contact!

Uw email*


Naam*


Onderwerp


Uw bericht
ADAgro heeft vanaf het begin in 2007 samen met WSB Solutions gekozen voor een professionele oplossing op het ICT gebied.  Zowel het ICT netwerk als de ERP software (Microsoft Dynamics NAV) met de WSB Branche oplossing gewasbescherming zorgt voor een combinatie waar we iedere dag weer plezier aan beleven. “Zowel voor vragen over ons netwerk als voor vragen over onze Branche software hoeven we maar 1 nummer te bellen,” zegt Aart Groeneveld, hoofd Financiën ADAgro. “Echter onze telefonie hadden wij nog op een traditionele manier ingericht, onze vaste telefonie met een telefooncentrale op locatie en onze mobiele telefoons hadden wij weer bij een andere leverancier ondergebracht. Niet echt handig om zoveel  leveranciers te hebben voor zeer belangrijke bedrijfsonderdelen die noodzakelijk zijn om onze bedrijfsvoering naar onze klanten te kunnen garanderen.”

Aart Groeneveld: “Toen wij tijdens één van de bezoeken van de accountmanager van WSB op de hoogte werden gebracht van de ontwikkelingen binnen de telefonie oplossing van WSB werden wij gelijk enthousiast. Het zou ons niet alleen een besparing opleveren maar ook aan functionaliteit konden wij veel winnen. Direct bellen vanuit ons CRM pakket binnen Navision, maar ook het eenvoudig doorschakelen van je vaste nummer naar je mobiele telefoon, waardoor de klant sneller de juiste persoon aan de telefoon krijgt. In het hoogseizoen is het van belang dat wij goed en snel bereikbaar zijn, ook buiten kantoor uren. Door zowel de ICT dienstverlening, de ERP branche oplossing en nu ook de telefonie- en internetaansluiting bij WSB solutions af te nemen hoeven wij nu zelf maar 1 nummer te onthouden. WSB regelt gewoon dat wij altijd onze klanten van dienst kunnen zijn.”

Aart Groeneveld

“Een snel, betrouwbaar netwerk voor een vast tarief”

ADAgro maakt gebruik van

that's Telecom
that's Cloud
that's Managed Services
thats Dynamics NAV

“WSB voelt goed aan dat het hier om meer gaat dan de implementatie van een nieuw systeem alleen” – Helmink Hoontechniek