Referentie You Sure

You Sure noemt zichzelf “dé assurantietussenpersoon met oog voor úw financieel belang”. Ze bieden verzekeringen, hypotheken en financieringen. Daarbij streven ze naar een optimale band met de klant en om iedere klant een “rode loper gevoel” te geven. Het bedrijf is opgericht in 2011 en heeft meerdere vestigingen in het westen van Nederland, met het hoofdkantoor in Ridderkerk.

 

Schaalbare oplossing voor de telefonie

Bij de oprichting in 2011 zag You Sure gelijk het belang in van een moderne, schaalbare oplossing voor de telefonie. De flexibele telecomoplossing van WSB Solutions bleek de juiste keuze te zijn. “We hebben vanaf de start meteen fors bespaard op onze telefoonkosten en profiteren nu van een oplossing die met ons meegroeit”, vertelt Frans de Bruijn, systeembeheerder bij You Sure.

Frans de Bruijn

Frans de Bruijn You Sure getekend

“We hebben vanaf de start meteen fors bespaard op onze telefoonkosten en profiteren nu van een oplossing die met ons meegroeit.”

Nieuwe vestigingen toevoegen

You Sure is de loop der jaren gegroeid en heeft vanaf 2011 meerdere nieuwe vestigingen geopend. Frans de Bruijn: “Dankzij de schaalbaarheid van de oplossing kunnen we heel eenvoudig nieuwe vestigingen toevoegen aan onze centrale telefoonomgeving. Doordat alle vestigingen zijn aangesloten op ons interne bedrijfsnetwerk en bellen via de glasvezelverbinding van WSB, is de oplossing ook heel eenvoudig in beheer. Zo kan ik heel makkelijk extra telefoonlijnen aanmaken per vestiging.”

“WSB is een stabiele partner, waar ik altijd op kan bouwen.”

Efficiënt én persoonlijk telefoonverkeer

“Met de HIPPER-applicatie van WSB kunnen onze adviseurs vanaf iedere locatie bellen via onze bedrijfscentrale. Ze kunnen ook hun belstatus aangeven, zodat de receptie weet of ze beschikbaar zijn voor telefoon. Dit zorgt ervoor dat ons interne telefoonverkeer heel efficiënt verloopt. Ook maken we gebruik van HIPIN: een softwareapplicatie waarmee we onze relaties met één druk op de knop kunnen bellen vanuit ons CRM-systeem. Dit gaat ons veel tijd besparen. Maar het werkt ook de andere kant op: we zien straks gelijk welke klant er belt, wat het contact ook meteen een stuk persoonlijker maakt!”

Stabiele partner

“We werken nu al een paar jaar samen met WSB Solutions en weet hierdoor hoe ze werken en wat ik aan ze heb. WSB is een stabiele partner, waar ik altijd op kan bouwen. Ze hebben een flexibele houding, zijn niet te beroerd om een stap extra te zetten als dat nodig is. Zelfs op zondagavond zijn ze bereikbaar als zich een probleem voordoet! Dat snelle schakelen zie ik als een groot voordeel. Doordat we snel groeien is het fijn om samen te werken met een partij die daar in mee kan gaan.”

AANLEIDING

 • Start-up
 • Optimaal bereikbaar zijn om klant “rode loper gevoel” te kunnen geven
 • Flexibele en schaalbare telecomoplossing

KEUZE WSB

 • Stabiel
 • Betrouwbaar
 • Behulpzaam
 • Snel schakelen

RESULTATEN

 • Zelden tot nooit onbereikbaar geweest
 • Telefooncentrale makkelijk uitgebreid met meerdere vestigingen
 • Besparing op telefoonkosten
 • Makkelijker om persoonlijk contact met klanten te maken

“WSB voelt goed aan dat het hier om meer gaat dan de implementatie van een nieuw systeem alleen” – Helmink Hoontechniek