Tijdelijke aanbieding – training security

TIJDELIJK AANBOD:

10% KORTING OP KLASSIKALE TRAINING ‘SECURITY AWARENESS’

IT beveiliging gaat veel verder dan alleen antivirus software en een firewall. De menselijke factor speelt hier misschien nog wel een grotere rol in.

Onze bewustwordingstrainingen leren de deelnemers wat de meest voorkomende gevaren en valkuilen zijn bij het dagelijks gebruik van internet, zowel zakelijk als privé. Ze krijgen inzicht in hoe zij verschillende vormen van misbruik door derden kunnen herkennen en voorkomen.

Vult u hieronder uw gegevens in en we nemen z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden van een klassikale training met u te bespreken. Dit contact is vrijblijvend en mocht u er dan toch vanaf zien, even goede vrienden. Wilt u uw personeel toch trainen, betaalt nu geen € 1495,- maar slechts € 1345,- voor de klassikale training.

Na deze training weten uw collega’s en uzelf hoe om te gaan met de besproken dreigingen. Zo is de eerste stap van (informatie)beveiliging binnen de organisatie gewaarborgd.

Naam:


Bedrijfsnaam:


E-mailadres:


Telefoonnummer:


Eventuele vragen of opmerkingen:WEBINAR TERUGKIJKEN

SERIE WEBINARS OVER CYBERSECURITY


Dit webinar was de eerste in een serie van drie over “de 3 B’s van Cybersecurity“:
1. Beveiliging
2. Bewustwording
3. Beleid


De drie webinars zijn onafhankelijk van elkaar te volgen, maar voor de volledigheid raden we u aan zich voor alle drie de webinars in te schrijven. Zo krijgt u een compleet beeld hoe u de kans het slachtoffer van cybercriminelen te worden tot het minimum beperkt.

“We krijgen door Dynamics NAV van WSB Solutions nu veel beter inzicht in wat we wel en niet kunnen beloven aan onze klanten” – Exalto