Transsmart Tijdelijke aanbieding

HELAAS!

DE AANBIEDING IS VERLOPEN

Wat nu?

Was u net te laat, maar wilt u wel op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen of andere aanbieding m.b.t. de verzendsoftware van Transsmart? Vult u dan hieronder uw gegevens in.

Naam:


Bedrijfsnaam:


E-mailadres:


Telefoonnummer:


Eventuele vragen of opmerkingen:De 5 meeste gestelde vragen


1. Wie en wat is Transsmart?
Transsmart is een leverancier van verzendsoftware welke uw gehele logistieke proces efficiënter, inzichtelijker en goedkoper maakt. Van het moment dat de order wordt geplaatst tot en met de levering van het pakket.

2. Wat is de doorlooptijd implementatie?
Uiteraard is dat afhankelijk van het aantal vervoerders, het aantal en type verzendingen en de gewenste functionaliteiten die u binnen Transsmart wilt gebruiken. Het inrichten van het boeken en printen van verzendorders voor 1-3 vervoerders kan binnen een werkweek zijn ingericht.

 

3. Wat zijn de kosten?
Ook voor de kosten geldt dat het afhankelijk is van uw eisen en wensen. Wij maken daarom graag een afspraak met u om te inventariseren welke eisen en wensen u heeft en u zo een gedegen advies en prijsopgave te kunnen geven.

 

4. Hoe snel kan ik de investering terugverdienen?
De verwachte terugverdientijd van een gemiddeld Transsmart project is 6 tot 9 maanden.

 

5. Met welke vervoerders is Transsmart gekoppeld?
Transsmart is gekoppeld aan meer dan 300 vervoerders. U kiest de verzendoplossing die het beste matcht en maakt de contractuele afspraken met de vervoerder in binnen- of buitenland. Wij zorgen er vervolgens voor dat de gemaakte afspraken feilloos in uw logistieke systeem en proces worden geïmplementeerd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle vervoerders.

Maar wat als uw vervoerder niet in de lijst voorkomt? In dat geval hebben we verschillende opties. Als er meerdere klanten zijn die met deze vervoerder werken of willen gaan werken, dan kunnen wij de koppeling met deze vervoerder bouwen. De gemiddelde doorlooptijd voor het bouwen van een vervoerderskoppeling is 4-6 weken en daarna is deze zoals alle andere koppelingen voor u beschikbaar. Het alternatief voor bijvoorbeeld een lokale / regionale speler of een zeer gespecialiseerde vervoerder is de Transsmart Generiek Manifesting. Op basis van de gegevens die de vervoerder nodig heeft om uw aanvraag te verwerken kunnen wij ook deze verzendorders inrichten.

“WSB voelt goed aan dat het hier om meer gaat dan de implementatie van een nieuw systeem alleen” – Helmink Hoontechniek