Webinar Sana B2B e-Commerce op 24 juni

 

Vandaag de dag is e-Commerce niet meer weg te denken en lijkt het alsof iedereen zijn producten online verkoopt. Verspilt u tijd met het aannemen van bestellingen via de telefoon, e-mail of fax? Bent u op zoek naar nieuwe manieren om uw klanten een nog betere service aan te bieden? En hoe biedt u een professioneel web catalogus aan? Neem deel aan de webinar van Sana en ontdek hoe u snel en gemakkelijk een online verkoopkanaal kan starten!

Wat komt er aan bod?

  • Korte introductie over het opzetten van een volledig geïntegreerd verkoopkanaal
  • Ontdek hoe u gemakkelijk informatie (data en rekenregels) in Dynamics kunt hergebruiken in een online portal
  • Ondersteun uw buitendienst met de mobiele verkoop-app welke bestellingen 24/7 verwerkt, zelfs offline

Starten met B2B e-Commerce is één ding. Maar hoe zorgt u voor een naadloze aansluiting tussen de informatie in Microsoft Dynamics en een online verkoopportal? Sana biedt een gebruiksvriendelijke en professioneel ontworpen verkoopkanaal welke 100% integreert met uw Microsoft Dynamics NAV omgeving. Op deze manier wordt uw voorraad real-time weergegeven, kortingen direct verrekend in uw online portal en kunnen er klant specifieke prijzen worden getoond voor B2B klanten.

Schrijf u vandaag hier nog in en ontdek de voordelen van geïntegreerde B2B e-Commerce!

“Bij elke overname die we nu doen, willen we zo snel mogelijk WSB inschakelen om onze nieuwe locatie toe te voegen aan ons VoIP netwerk” – Secur