Webinars Cybersecurity

3-DELIGE SERIE WEBINARS OVER

CYBERSECURITY

Tegenwoordig is de kans groter dat criminelen digitaal bij u inbreken dan fysiek. De schade door cybercrime in Nederland is jaarlijks maar liefst 10 miljard euro. Ter vergelijking: de jaarlijkse schade van ‘reguliere’ diefstal is 1 miljard euro.

Internetcriminaliteit is dus een groot gevaar voor bedrijven en vooral voor MKB-bedrijven. Zij zijn in maar liefst 67% van de gevallen het slachtoffer (consumenten 13% en grote bedrijven 17%). Bescherming tegen cybercriminelen wordt steeds complexer en er wordt ook steeds meer van u gevraagd op het gebied van wet- en regelgeving.

Daarom houden wij een serie gratis webinars over “de 3 B’s van Cybersecurity“:

  1. Beveiliging
  2. Bewustwording
  3. Beleid

Schrijf u hieronder in voor de verschillende webinars.

1. BEVEILIGING

 

Webinar: ‘Voorkom inbraak door cybercriminelen’

Dit webinar is al gehouden, u kunt zich dus niet meer inschrijven.

Webinar Cybercrime - Voorkom inbraak door cybercriminelen

In dit webinar kijken we waarom MKB-bedrijven vaker slachtoffer zijn van cybercriminelen dan grote bedrijven en wat de belangrijkste vormen van cybercrime zijn. En hoe komt het eigenlijk dat 97% van uw medewerkers het verschil tussen een gewone en een phishingmail niet zien? We gaan in op de technische maatregelen die u moet nemen om digitale inbraak te voorkomen.

2. BEWUSTWORDING

 

Webinar: ‘De mens als grootste bedreiging voor uw IT-beveiliging’

Dit webinar is al gehouden, u kunt zich dus niet meer inschrijven.

Webinar Cybercrime - De mens als grootste bedreiging voor uw IT-beveiliging

De grootste bedreiging voor de veiligheid van IT-systemen is ‘de mens’. Technisch is alles over het algemeen goed te beveiligen, maar uit de praktijk weten we dat problemen met ICT-beveiliging vaak het resultaat zijn van menselijk handelen. Hoe moet u hiermee omgaan en wat kunt u er tegen doen? We bespreken het in dit webinar.

3. BELEID

 

Webinar: ‘Privacywetgeving & ICT-beleid’

Dit webinar is al gehouden, u kunt zich dus niet meer inschrijven.

Webinar Cybercrime - Privacywetgeving & ICT-beleid

Volgens de Wet bescherming persoonsgegevens moet iedere organisatie ‘passende organisatorische en technische maatregelen’ treffen om datalekken te voorkomen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat 8 op de 10 Nederlandse bedrijven hier niet aan voldoet. In dit webinar kijken we welke risico’s er zijn voor uw bedrijf én voor u persoonlijk als bestuurder als u niet voldoet aan de privacywetgeving. Uiteraard kijken we ook hoe we datalekken kunnen voorkomen en hoe u een (goed) privacy- en ICT gebruiksbeleid opzet en handhaaft.

“We krijgen door Dynamics NAV van WSB Solutions nu veel beter inzicht in wat we wel en niet kunnen beloven aan onze klanten” – Exalto