ISO 9001 Certificering

“Officiële erkenning voor WSB Solutions na het voldoen aan de eisen gesteld in kwaliteitsmanagementsysteem norm NEN-EN-ISO 9001:2008.”

 

Wij zijn bijzonder trots dat  WSB Solutions sinds 23 april 2015 gecertificeerd is voor ISO 9001 door DNV GL Business Assurance. Door het behalen van deze certificering is aangetoond dat wij een kwaliteitsmanagementsysteem hebben ingericht dat zorgt voor een consistente wijze van dienstverlening die voldoet aan de eisen van de klant en van toepassing zijnde wet en regelgeving.

 

ISO_9001_COL_non-embedded

Het behalen van deze certificering onthoudt ons niet van het streven om de kwaliteit continu te verbeteren van onze dienstverlening. Juist door alle processen door een externe audit te laten toetsen, wordt duidelijk waar de processen goed zijn en waar deze nog kunnen verbeteren. ISO certificering is een jaarlijks terugkerend proces, dat er mede voor zorgt dat de bedrijfsprocessen blijven verbeteren.

Niet de certificering is het belangrijkste, maar de ervaringen van onze klanten die ook daadwerkelijk onze mensen en onze processen waarderen. Door regelmatig de klanttevredenheid te onderzoeken en kwaliteitscontroles te houden, kunnen wij stellen dat onze dienstverlening en onze visie de laatste jaren sterk zijn verbeterd.  Dat is natuurlijk geweldig , maar is echter geen reden om achter over te gaan leunen. Wij zullen continu onszelf moeten verbeteren om zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Dagelijks met onze WSB Solutions medewerkers onze klanten te mogen bedienen is fantastisch, maar het is ook erg fijn  om samen met alle collega’s te genieten van al deze positieve ontwikkelingen.

 

Bart Rietveld
Directeur

 

“WSB voelt goed aan dat het hier om meer gaat dan de implementatie van een nieuw systeem alleen” – Helmink Hoontechniek