Sana Commerce webshop met Business Central

Sana Commerce

Wanneer u Microsoft Dynamics 365 Business Central (of het “oude” NAV) gebruikt, dan biedt onze partner Sana Commerce een hele mooie oplossing om uw webshop te koppelen aan uw ERP-systeem. Zo beheert u uw webshop vanuit Business Central, inclusief voorraadniveaus, productinformatie, ordergeschiedenis en zelfs klantspecifieke prijzen. U heeft er geen extra werk aan, sterker nog: de order flow vanuit de webshop komt mooi samen met de reguliere order flow doordat de webshop aan Business Central is gekoppeld of zelfs helemaal ermee is geïntegreerd.

Gericht op het gemak voor uw klant

Sana Commerce is de ideale oplossing voor bedrijven die Business Central gebruiken en een webshop willen. Het integreert naadloos met uw Business Central omgeving. Alle daarin vastgelegde (product)informatie is direct aanwezig in uw webshop. U kunt iedere klant voorzien van een persoonlijke login zodat hij de voor hem specifieke informatie te zien krijgt, zoals prijsafspraken, kortingen, klantgegevens en orderhistorie. Maar natuurlijk ook generieke informatie zoals productspecificaties en voorraadinformatie.

Goed voor u én uw klant

Zo kunt u uw klanten die gebruiksvriendelijke webshop bieden die ze verwachten en zijn uw medewerkers minder tijd kwijt aan telefoontjes en administratieve werkzaamheden. Mooi meegenomen is natuurlijk ook dat u 24/7 bereikbaar bent en uw klanten altijd bestellingen bij u kunnen doen, ook als u gesloten bent. Dat verhoogt het aantal herhaalaankopen.

Voor zowel B2C als B2B

U kunt Sana gebruiken om zowel een B2C als B2B webshop op te zetten. U kunt zelfs meerdere webwinkels met verschillende doelgroepen opzetten en aansturen vanuit Business Central.

Voordelen

– Snel en makkelijk te implementeren
– 100% real-time geïntegreerd met Business Central / Dynamics NAV
– Geschikt voor zowel B2C als B2B
– Géén maatwerk nodig
– Cloudgebaseerd dus handmatige upgrades van de webshop zijn verleden tijd
– Ook geschikt voor online marktplaatsen zoals Amazon, Ebay, Bol.com
– Nederlandstalige applicatie (maar ook in vele andere talen)
– Veilig gehost in Microsoft Azure, één van de veiligste en meest betrouwbare hostingsystemen

 

Meer weten?

Schroom niet. Bel of mail ons gewoon even.

Vincent Wilgenkamp
Vincent Wilgenkamp
06 13 58 87 83
v.wilgenkamp@wsb-solutions.nl
Arwen Vink
Arwen Vink
(0184) 74 44 50
a.vink@wsb-solutions.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.