ShipIT verzend software Business Central

ShipIT

Voor het verzenden van uw bestellingen kunt u werken met tal van vervoerders: PostNL, DHL, FedEx, UPS, TNT, etc. Of misschien werkt u wel veel met lokale vervoerders. Al deze vervoerders hebben hun eigen boekingssysteem met bijbehorend labellingsysteem. Lastig en onoverzichtelijk. ShipIT combineert al deze systemen in één add-on. ShipIT is volledig geïntegreerd in Microsoft Dynamics 365 Business Central kent alle boekingssystemen van 400+ vervoerders. ShipIT selecteert eenvoudig wat u wilt verzenden en boekt en print een label met één enkele klik.

Hoe werkt ShipIT voor u?

ShipIT is een gezamenlijke app van onze partners Idyn en Transsmart. Het wordt gekoppeld en volledig geïntegreerd in Business Central. Zodra uw transportopdracht klaar is, klikt u op ‘Boek & Print’ om deze te laten verzenden. Vanaf dit punt neemt ShipIT het over. Het zorgt ervoor dat transportorders direct vanuit Business Central bij de vervoerder geboekt worden (optioneel kunt u de vervoerder van uw voorkeur selecteren of door tarieven en levertijden bladeren). De vervoerder zal uw pakketten ophalen en bezorgen en track & trace-links en statusupdates worden automatisch bijgewerkt in uw ERP-systeem. Het enige wat je hoeft te doen is het etiket op de doos te plakken.

Dit helpt u veel tijd en geld te besparen. Maar bovenal zorgt het ervoor dat transport verandert van een dissatisfier waar u geen grip op heeft, in een middel om uw klanttevredenheid te verhogen. Ook makkelijk is dat u de kosten voor een verzending in Business Central kunt laten berekenen en boeken.

Vervoerders

ShipIT is gekoppeld aan meer dan 400 vervoerders en ruim 3.000 verzendopties wereldwijd. Hiermee kunt u lokaal, nationaal en internationaal verzenden: van (fiets)koeriers en express vervoerders tot speciaal vervoer (ADR, lengtevracht, etc.).

“De verwachte terugverdientijd van een gemiddeld ShipIT project is 6 tot 9 maanden.”

U maakt de afspraken met uw vervoerder in binnen- of buitenland. Deze worden in uw logistieke systeem vastgelegd en dan kunnen de bestellingen binnenstromen. U beheert deze (het gehele verzendproces van a tot z) vanuit Dynamics 365 Business Central. Makkelijk en veel minder foutgevoelig.

 

Meer weten?

Schroom niet. Bel of mail ons gewoon even.

Maurice Gonlag
Maurice Gonlag
06 - 38 82 11 49
Vincent Wilgenkamp
Vincent Wilgenkamp
06 - 13 58 87 83
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.