Transsmart

Software voor de complete logistiek van uw verzendingen

Transsmart

Optimaliseer uw verzendproces met de software van Transsmart. Met Transsmart kunt u uw webshop, ERP systeem en WMS eenvoudig koppelen aan al uw vervoerders. Het maakt uw gehele logistieke proces efficiënter, inzichtelijker en goedkoper. Van het moment dat de order wordt geplaatst tot en met de levering van het pakket.

Hoe werkt Transsmart voor u?

Transsmart wordt gekoppeld en volledig geïntegreerd in Microsoft Dynamics 365 Business Central (of het “oude” Dynamics NAV). Het zorgt ervoor dat transportorders direct vanuit Business Central via de verzendsoftware van Transsmart bij de vervoerder geboekt worden. Dit helpt u veel tijd en geld te besparen. Maar bovenal zorgt het ervoor dat transport verandert van een dissatisfier waar u geen grip op heeft, in een middel om uw klanttevredenheid te verhogen. Ook makkelijk is dat u de kosten voor een verzending in Business Central kunt laten berekenen en boeken.

Transsmart in cijfers

Vervoerders

Transsmart is gekoppeld aan meer dan 400 vervoerders en ruim 3.000 verzendopties wereldwijd. Hiermee kunt u lokaal, nationaal en internationaal verzenden: van (fiets)koeriers en express vervoerders tot speciaal vervoer (ADR, lengtevracht, etc.).

U maakt de afspraken met uw vervoerder in binnen- of buitenland. Deze worden in uw logistieke systeem vastgelegd en dan kunnen de bestellingen binnenstromen. U beheert deze (het gehele verzendproces van a tot z) vanuit Dynamics 365 Business Central. Makkelijk en veel minder foutgevoelig.

De verwachte terugverdientijd van een gemiddeld Transsmart project is 6 tot 9 maanden.

Meer weten over Transsmart?

Even onderstaande velden invullen en op verzenden klikken. Dan nemen wij contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.