ICT voor bouw bedrijf

ICT voor bouwbedrijven

Laat u technologie al (optimaal) voor u werken?

Verder bouwen aan het succes van uw bouwbedrijf

Voldoet uw IT-infrastructuur niet meer? Heeft uw automatisering verbetering nodig? Wilt u een flexibeler systeem, een stabiel netwerk en gemakkelijk de schakeling tussen de planning en uitvoering kunnen maken?

Als bouwbedrijf heeft u te maken met veel verschillende partijen die zich op verschillende locaties bevinden: werkvoorbereiders, uitvoerders, metselaars, timmerlieden etcetera. Om de communicatie goed te houden is een goed ICT-systeem van essentieel belang.

Lees hieronder verder over alle voordelen van WSB als uw IT-partner.

 

ICT voor bouwbedrijven

Tevreden bouwbedrijven over ons


MODERNE
WERKPLEK


Profiteer van een werkplek die altijd up-to-date en veilig is met onze Moderne Werkplek op basis van Microsoft 365.


BEDRIJFS-
SOFTWARE


Bouw zelf apps, automatiseer werkstromen en maak de beste rapportages met Microsoft Power Platform


CLOUD INFRASTRUCTUUR

Moderniseer je bedrijf en migreer je bedrijfsinfrastructuur naar Microsoft Azure voor ultieme stabiliteit en flexibiliteit.

Moderne Werkplek

U herkent het misschien wel, meerdere versies van documenten die over en weer gemaild worden en waarvan niemand weet wat de laatste is, overvolle mailboxen en geannuleerde vergaderingen omdat iemand in de file staat.

En hoe zit het eigenlijk met uw IT-beveiliging? E-mailt u wel veilig en hoe voorkomt u dat uw collega’s per ongeluk op een verkeerde e-mail-link klikken? De gevolgen daarvan kunnen aardig in de papieren lopen.

Speciaal voor mkb-bedrijven hebben we een Moderne Werkplek ontwikkeld. Zo kunnen u en uw collega’s altijd en overal veilig werken en staat niets productiviteit en werkplezier nog in de weg.

>> Moderne Werkplek

Bedrijfssoftware

Het aantal innovaties op het gebied van IT zijn de afgelopen jaren exponentieel gestegen. Slimme bouwbedrijven doen hier hun voordeel mee en vergroten hun concurrentiepositie door hun bedrijfsprocessen te ondersteunen met nieuwe applicaties.

Hoe zou u het vinden om heel gemakkelijk zelf uw eigen apps te bouwen zodat u uw klanten beter kunt helpen?

Hoeveel werkstromen en andere terugkerende handelingen vinden er binnen uw bedrijf plaats die eigenlijk geautomatiseerd kunnen worden?

En hoe zit het met het maken van rapportages, kost het stiekem eigenlijk niet heel veel tijd om die te maken?

Maak dan kennis met Microsoft Power Platform.

>> Bedrijfssoftware

Cloud Infrastructuur

Is uw bouwbedrijf de huidige IT-omgeving ontgroeid en bent u bang voor grote investeringen in dure servers? Een overstap naar de cloud is vaak kostenbesparend. Ook bent u veel flexibeler want uw dataopslag kan in de cloud met u meegroeien, of juist meekrimpen als het even tegenzit.

Door uw IT-infrastructuur te verhuizen naar de cloud kunt u overal werken en in contact blijven met uw bedrijf, waar u ook bent. Niet alleen op de bouwplaats, maar ook binnen de muren van uw bouwbedrijf zorgt cloud voor betere efficiëntie. Doordat medewerkers vanaf elk apparaat toegang tot bedrijfsbestanden hebben, kunnen ze gegevens direct vanaf de werkvloer invoeren of aanpassen.

Ontdek nu alle voordelen van een infrastructuur in de Cloud.

>> Cloud diensten

In 5 stappen naar een succesvol(ler) bouwbedrijf

Stappenplan ERP Groothandel

1. Doorkijk

In de doorkijk analyseren we kort de huidige IT-omgeving en de behoeften en knelpunten vanuit business en IT-oogpunt, om zo tot een duidelijk plan van aanpak te komen.

2. Advies

Samen gaan we dieper in op de visie en de exacte behoeften, vanuit business en IT- perspectief en ontwikkelen we een gedetailleerde roadmap.

3. Implementatie

Wij zorgen voor de technische realisatie van de oplossing: migratie, implementatie en integratie van Microsoft 365, Dynamics 365 en/of Azure infrastructuur.

4. Adoptie

Een effectieve implementatie is voor ons cruciaal; hierbij zorgen we ervoor dat alle gebruikers de complete oplossing niet alleen kunnen gebruiken, maar vooral goed gebruiken.

5. Beheer

We beheren, monitoren, en ondersteunen de nieuwe oplossing continu om ervoor te zorgen dat alles optimaal werkt en jij je volledig kunt focussen op de business.

Waarom WSB

Totaalleverancier voor bouwbedrijven
in het MKB

Gecertificeerd
Gold partner
van Microsoft

Ervaren team
van 65
ICT-specialisten

550+
tevreden
MKB-bedrijven