Microsoft Dynamics 365
Business Central (On Premise)

Speciaal ontwikkeld voor uw branche

Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen bekend als Microsoft Dynamics NAV) is ERP software voor het MKB. Met Business Central beheert u succesvol uw boekhouding en financiën, verkoop en marketing, logistiek en productie, mensen en bedrijfsprocessen. Het is een compleet ERP pakket dat alle bedrijfsinformatie bundelt in één systeem.

Speciaal voor een viertal branches hebben wij specifieke oplossingen gemaakt die “bovenop” Business Central worden geplaatst. Hierdoor wordt aan Business Central de functionaliteit toegevoegd die voor een specifieke branche nodig is en die per branche verschillend is.

We zijn gespecialiseerd in de volgende branches en hebben hiervoor brancheoplossingen gemaakt:

Wat is Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een alles-in-één oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven waarmee zij:

– hun financiën, verkoop, magazijn / voorraadbeheer kunnen koppelen,
– bedrijfsprocessen stroomlijnen,
sneller reageren op vragen van klanten en
– meer inzicht hebben en dus betere beslissingen kunnen maken.

Business Central is het fundament voor uw bedrijfsvoering, nu en in de toekomst.

Wat is Business Central

Cloud of on premise?

In de herfst van 2018 is Dynamics NAV (voor jarenlange gebruikers nog bekend onder de naam Navision) vervangen door Dynamics 365 Business Central. Business Central is eigenlijk de volgende generatie van Dynamics NAV welke volledig in de cloud draait, maar er blijft een on premise versie beschikbaar voor bedrijven die (nog) niet over willen / kunnen stappen naar de cloud.

U bent op deze pagina gekomen, omdat u waarschijnlijk uw bedrijfssoftware op een server bij u op locatie (on premise) wilt laten draaien. Wilt u het toch in de cloud? Lees dan verder op onze pagina over de cloud versie van Business Central.

Effectief samenwerken met Teams

On Premise

De on premise versie is het meest interessant voor bedrijven die meer willen dan de basisfunctionaliteiten. De rijkere functionaliteiten zijn alleen nog maar in de on premise variant beschikbaar. Nog wel, want deze worden in de loop der tijd ook beschikbaar in de cloud versie. (Een aantal van die functionaliteiten zijn dat overigens al via de (door ons ontwikkelde) apps die u in de cloud versie kunt downloaden en installeren.)

Microsoft Dynamics NAV - app