Man met tablet in magazijn software

Business Central PrePackaged

Business Central SaaS is het online ERP-systeem van Microsoft dat naadloos integreert met Microsoft 365 (voorheen Office 365). Boekhouding en facturatie zijn de basis van ieder bedrijf. Wanneer u kiest voor het WSB PrePackaged pakket zorgen wij ervoor dat u met een doorlooptijd van een week live kunt met deze module. U profiteert dan direct van de moderne, gebruiksvriendelijke technologie, zodat u uw bedrijf probleemloos aan kunt sturen.

Heeft u aanvullende wensen? Dan kunt u door middel van aanvullende pakketten ook andere onderdelen van het bedrijfssysteem in gebruik nemen of aanvullende apps downloaden om functionaliteit van het systeem uit te breiden. Zo betaalt u alleen voor wat u gebruikt.

Binnen 1 week live

Wilt u snel aan de slag met uw nieuwe ERP-systeem? Met PrePackaged kunt u binnen een week live zijn met uw boekhouding in Business Central.
Bekijk hier hoe uw implementatieweek eruit ziet >>

Vaste doorlooptijd, u kiest de datum waarop u live wilt gaan!

Wanneer u kiest voor het pakket WSB Essentials hoeft u zich geen zorgen te maken over lange doorlooptijden. Doordat wij de projectaanpak volledig hebben gestandaardiseerd hoeft het hele traject niet langer dan een week te duren. Hiervoor is het wel van belang dat u vooraf al een aantal zaken heeft geregeld:

1. Opschonen
– Opgeschoonde data. Wanneer u ons de data aanlevert die nodig is in Business Central, is het van belang dat u al kritisch naar deze data heeft gekeken: zorg er bijvoorbeeld voor dat er geen dubbele klanten aanwezig zijn en dat alle overige data ook geactualiseerd is.
– Beoordeel de kostenplaatsen en kostendragers die u wilt gebruiken en kijk of deze verder opgeschoond of aangevuld moeten worden.
 
 

2. Administratie bijgewerkt
– Alle leveringen en ontvangsten volledig gefactureerd. Alles wat gefactureerd kan worden volledig geboekt
– BTW aangifte uitgevoerd
– Bankafschriften/saldi volledig geboekt
 
 
 
 
 
 
 
 

3. Beschikbare tijd
Zorg dat er voldoende tijd beschikbaar is in en voor de implementatieweek. Zo moet u bij WSB data aanleveren die wij in Business Central verwerken. Wij gaan u in de afgesproken week trainen in het gebruik van Business Central en wellicht moet u ook uw medewerkers nog opleiden. Dit kost u op dat moment tijd, maar het is een tijdsinvestering die zich dubbel en dwars terug betaald. Daarnaast is het ook belangrijk dat u bereikbaar bent wanneer we vragen hebben bij de verwerking van de gegevens.

Dé basis: uw financiële administratie in Business Central

Dit pakket is perfect voor wie snel en zorgeloos aan de slag wilt. Wij gaan samen met u aan de slag en zorgen ervoor dat u in een week live kan gaan met Business Central. U profiteert dan gelijk van een ERP-systeem dat naadloos integreert met Microsoft 365.
En dat voor een vaste prijs van € 4500,- plus € 1,99 per gebruiker p/mnd.

Business Central rapportage analyse

U weet waar u aan toe bent: met een fixed price liggen de kosten vooraf vast

U hoeft niet alles zelf uit te zoeken: wij zorgen voor een vooringerichte omgeving waardoor u veel tijd bespaart

U kunt gebruik maken van van de kennis en expertise van WSB. Het implementeren van nieuwe bedrijfssoftware is niet iets wat u dagelijks doet, maar wij wel 🙂

Wij zorgen ervoor dat de essentiële gegevens in het systeem komen te staan (de zogenaamde stamgegevens) zodat u direct aan de slag kunt met uw data

U werkt direct met een pakket dat continu wordt geüpdate. Werken met een verouderd systeem hoort tot het verleden

Voltooi je PrePackaged pakket met deze modules.

Assembleer je of heb je juist meer behoefte aan een servicemodule? Maak het PrePackaged pakket compleet met deze modules.

VOORRADEN & ORDER

ICT voor groothandelDit pakket is de perfecte aanvulling voor bedrijven die grip willen krijgen op hun artikelen en voorraden. Dit maakt het mogelijk om geïntegreerd de kosten en omzet inzichtelijk te maken en te beheersen. Wij gaan samen met u aan de slag en zorgen er voor dat u in 1 week gebruik kunt maken van voorraad en orders indien u een al draaiend Essentials pakket heeft.

Vaste prijs: € 2.500,- + 0,99 per user per maand

Meer informatie >>

ASSEMBLAGE

ERP Software Motoren en GeneratorenDit pakket is een ideale aanvulling op het Essentials en het “Orders en voorraden” pakket voor bedrijven die kit, assemblage en/of eenvoudige productie werkzaamheden in huis hebben en deze activiteiten zo efficiënt mogelijk willen uitvoeren. Wij gaan samen met u aan de slag en zorgen er voor dat u in 1 week de assemblage module kunt gebruiken indien u een al draaiend Essentials pakket incl. “Orders en voorraden” pakket heeft.

Vaste prijs: € 2.000,-

Meer informatie >>

SERVICE

MGB - ServiceIs het kunnen bieden van service aan uw klanten een belangrijk onderdeel van uw activiteiten, dan is dit pakket de perfecte aanvulling. Deze module biedt u de juiste hulpmiddelen voor het uitvoeren van herstelwerkzaamheden in u eigen werkplaats of op locatie. Wij gaan samen met u aan de slag en zorgen er voor dat u in 1 week de productie module kunt gebruiken indien u een al draaiend Essentials pakket heeft.

Vaste prijs: € 2.500,- (premium licentie noodzakelijk)

Meer informatie >>

PRODUCTIE

Dit pakket is een perfecte aanvulling voor bedrijven met productie activiteiten waar het van belang is de voorraad te integreren, de planning te optimaliseren en de kosten inzichtelijk te maken en te beheersen.  Wij gaan samen met u aan de slag en zorgen er voor dat u in 2 weken de productie module kunt gebruiken indien u een al draaiend Essentials pakket heeft.

Vaste prijs: € 5.000,-

Meer informatie >>

PROJECTEN

ERP Software Tech Trade - ProjectenDit pakket is een essentiële aanvulling voor bedrijven met een projecten organisatie. Wanneer u complexere (engineer-to-order) opdrachten wilt plannen en financieel wilt beheersen levert deze pakket daar de functioneel voor. Wij gaan samen met u aan de slag en zorgen er voor dat u in 2 weken de projecten module kunt gebruiken indien u een al draaiend Essentials pakket heeft.

Vaste prijs: € 3.000,-

Meer informatie >>

 

Twijfels u nog of Business Central iets is voor uw organisatie?

Boek hieronder een sessie met Business Central Expert Vincent om samen te kijken en ontdekken of Business Central bij uw organisatie past. Het is gratis en vrijblijvend, dus niets staat u meer in de weg om Vincent alles te vragen wat u wilt weten.