ERP Software Motoren en Generatoren

Module Assemblage

Voert u assemblage- of eenvoudige productiewerkzaamheden uit dan is het assemblage pakket een waardevolle aanvulling. Ook kan dit pakket worden gebruikt bij zogenaamde kitting activiteiten waarbij meerdere artikel gezamenlijk onder een ander artikel worden verpakt en verkocht.

Met dit pakket beheert u uw assemblage stuklijsten en zorgt u voor een geïntegreerde registratie van de voorraden van zowel de assemblageartikelen als de componenten. U maakt de kostenstructuur van zowel de grondstoffen als de halffabricaten inzichtelijk en de module ondersteunt de verkoop in het bepalen van de beschikbaarheid en het vinden van eventuele bottlenecks. Dit pakket bevat verder functies die integreren met verkoop, planning, reserveringen en opslag. De module kent zowel functionaliteit voor assembly-to-order als voor assembly-to-stock type aansturing en multi-level structuren zijn geen probleem.

ERP Software Motoren en Generatoren

De perfecte aanvulling...

...voor bedrijven die kit-, assemblage- en/of eenvoudige productiewerkzaamheden in huis hebben en deze activiteiten zo efficiënt mogelijk willen uitvoeren.

Vaste prijs: € 2.000,-

Business Central boekhouding

 

Voordelen van het gebruik van het pakket ‘Voorraden & Orders’

 

1. Een volledige integratie van verkoop, voorraadbeheer, financiën en planning.

2. U weet waar u aan toe bent: de kosten liggen vooraf vast.

3. Inzicht op de verkooporder in de beschikbaarheid van zowel de assemblage artikelen als de componenten.

4. U hoeft niet alles zelf uit te zoeken. Wij zorgen voor de inrichting, waardoor u veel tijd bespaart.

5. U kunt gebruik maken van de kennis & expertise van WSB. Het implementeren van nieuwe bedrijfssoftware is niet iets wat u dagelijks doet. Voor ons wel! Door gebruik te maken van dit pakket verkleint u de risico’s.

 

Wat moet u zelf doen

1. Data opschonen

  • Wanneer u ons de data aanlevert die nodig is in Business Central, is het van belang dat u al kritisch naar deze data heeft gekeken, zodat u met opgeschoonde gegevens van met name de stuklijsten van start kunt gaan.
  • Als u uw assemblage dusver in een ander pakket beheerde is het zaak de orders die afgesloten kunnen worden zo veel mogelijk af te sluiten.
  • Bereid voor welke (lopende) assemblage orders overgezet dienen te worden.

2. Tijd beschikbaar maken

  • Zorg dat er voldoende tijd beschikbaar is in de implementatieweek. Zo moet u bij WSB data aanleveren die wij in Business Central verwerken. Wij gaan u trainen in het gebruik van Business Central en wellicht moet u ook uw medewerkers nog opleiden. Daarnaast is het ook belangrijk dat u bereikbaar bent wanneer we vragen hebben bij de verwerking van de gegevens.

 

Wilt u aan de slag?

Vincent Wilgenkamp Ik vind het leuk om met u in contact te komen. Vertel ons wie u bent en ik neem contact met u op. Gewoon geheel vrijblijvend.

Vincent Wilgenkamp, ERP Adviseur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.