Digitale Transformatie projectdoelen

Module Service

Is het bieden van service en/of onderhoud een belangrijk onderdeel van u dagelijkse werkzaamheden, dan kunt u door de hulpmiddelen in de service module het beheren en bijhouden van uw services vergemakkelijken. U kunt servicecontracten instellen op door u of door derden verkochte artikelen en deze contracten factureren aan de klant. Daarnaast kunt u losse of aan het servicecontract gekoppelde serviceorders aanmaken, inplannen, uitvoeren en factureren. Wij begeleiden u hierbij in het maken van de juiste keuze en inrichting.

ERP Software Motoren en Generatoren - service2

De perfecte aanvulling...

...voor bedrijven waarvoor het bieden van service aan klanten een belangrijk onderdeel van de activiteiten is. Deze module biedt u de juiste hulpmiddelen voor het uitvoeren van herstelwerkzaamheden in u eigen werkplaats of op locatie.

Vaste prijs: € 2.500,-

Business Central boekhouding

 

Voordelen van het gebruik van het pakket ‘Service’

 

1. Aanmaken service contracten.

2. Serviceartikelen op locaties vastleggen.

3. Eenvoudig terugvinden van de servicehistorie van een artikel.
 

4. Geleverde service eenvoudig doorbelasten aan klant of intern de kosten nemen.

5. Wij begeleiden u in het maken van de juiste inrichtingskeuzes, wat u veel tijd bespaart.

6. Vooraf duidelijkheid in kosten van de inrichting en ondersteuning en de doorlooptijd hiervan.

7. U leert de tips&trics in het omgaan met deze functionaliteit. Inclusief 1 sessies met een adoptiespecialist na go-live, zodat u uw vragen kunt verzamelen en bespreken met een ervaren specialist.

 

Randvoorwaarden

  • U beschikt over een ingerichte financiele omgeving in Business Central
  • U beschikt over de basiskennis van Business Central.
  • Zorg dat er voldoende tijd beschikbaar is in de implementatieweek. Zo moet u bij WSB data aanleveren die wij in Business Central verwerken. Wij gaan u trainen in het gebruik van Business Central en wellicht moet u ook uw medewerkers nog opleiden. Daarnaast is het ook belangrijk dat u bereikbaar bent wanneer we vragen hebben bij de verwerking van de gegevens.

 

Wilt u aan de slag?

Vincent Wilgenkamp Ik vind het leuk om met u in contact te komen. Vertel ons wie u bent en ik neem contact met u op. Gewoon geheel vrijblijvend.

Vincent Wilgenkamp, ERP Adviseur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.