ICT voor groothandel

Module Voorraden & Orders

Bent u een handelsorganisatie en wilt u geïntegreerde voorraad registratie waarbij de kosten en opbrengsten direct juist worden vastgelegd in u administratie dan is het pakket voorraden en orders voor u onmisbaar. Door de inzet van de availability indicators heb je direct in je verkooporders visueel de beschikbaarheid van de artikelen inzichtelijk. Hierdoor kunt u snel en makkelijk besluiten nemen welke verzenddatum kan ik de klant beloven en welke orders kunnen direct verzonden worden. Uiteraard is de module volledig geïntegreerd met de financiële administratie.

ERP Software Technische Groothandels - magazijn

De perfecte aanvulling...

...voor bedrijven die grip willen krijgen op hun artikelen en voorraden. Maakt kosten en omzet geïntegreerd inzichtelijk en beheersbaar.

Vaste prijs: € 2.500,- + 0,99 per user per maand

Business Central boekhouding

 

Voordelen van het gebruik van het pakket ‘Voorraden & Orders’

 

1. Direct visueel inzicht in de beschikbaarheid van de artikelen in de verkooporder door gebruik te maken kleuren: groen, oranje en rood.

2. In de verzendplanning kunt u direct filteren op orders die verzonden kunnen worden en direct vanuit dit scherm de pick- en pakbon afdrukken.

3. Efficiëntere werkwijze voor u invoermedewerkers.

4. Een naadloze integratie van voorraden en financiën.

5. U weet waar u aan toe bent: de kosten liggen vooraf vast.
 

6. U hoeft niet alles zelf uit te zoeken. Wij zorgen voor de inrichting, waardoor u veel tijd bespaart.

7. U kunt gebruik maken van de kennis & expertise van WSB. Het implementeren van nieuwe bedrijfssoftware is niet iets wat u dagelijks doet. Voor ons wel! Door gebruik te maken van dit pakket verkleint u de risico’s.

 

Wat moet u zelf doen

1. Data opschonen

  • Wanneer u ons de data aanlevert die nodig is in Business Central, is het van belang dat u al kritisch naar deze data heeft gekeken: zorg er bijvoorbeeld voor dat er geen dubbele artikelen aanwezig zijn en dat alle data actueel is
  • Zorg dat de voorraad in aantallen en waarde bekend is

2. Tijd beschikbaar maken

  • Zorg dat er voldoende tijd beschikbaar is in de implementatieweek. Zo moet u bij WSB data aanleveren die wij in Business Central verwerken. Wij gaan u trainen in het gebruik van Business Central en wellicht moet u ook uw medewerkers nog opleiden. Daarnaast is het ook belangrijk dat u bereikbaar bent wanneer we vragen hebben bij de verwerking van de gegevens.

 

Wilt u aan de slag?

Vincent Wilgenkamp Ik vind het leuk om met u in contact te komen. Vertel ons wie u bent en ik neem contact met u op. Gewoon geheel vrijblijvend.

Vincent Wilgenkamp, ERP Adviseur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.