Customer Immersion Experience (CIE)

"De CIE was interactief en praktijkgericht. Zeer zinvol." -
Willem Leijtens, Leijtens Import (deelnemer CIE maart 2018)

De tijd dat uw ICT “gewoon moest werken” ligt achter ons. ICT-middelen moeten meer dan alleen werken, ze moeten leiden tot betere samenwerking, efficiënter werken, meer gemak en hogere productiviteit. Maar hoe bereikt u die doelen? En welke technologie past het beste bij uw organisatie? Onze Customer Immersion Experience (CIE) biedt uitkomst.

Wat is de CIE?

Een CIE is een interactieve sessie die we in samenwerking met Microsoft aanbieden. Tijdens een CIE-sessie doorloopt u verschillende scenario’s zoals slim vergaderen, productiviteit onderweg, handiger communiceren en effectief (samen)werken aan documenten.

Daarnaast ervaart u hoe technologie tot een betere samenwerking en een verhoogde productiviteit leidt. Met diverse applicaties in Office 365 worden deze scenario’s tot leven gebracht. De CIE is geen uitgebreide demonstratie, ook geen technische sessie, maar vooral erg praktisch. En u zit zelf aan de knoppen voor de ultieme ervaring.

Een greep uit de reacties van eerdere deelnemers in 2018:

“De CIE geeft een beter inzicht in de actuele automatiseringsmogelijkheden.”

“De CIE heeft me laten zien dat we veel efficiënter kunnen werken. Bijvoorbeeld de mogelijkheid van het delen van bestanden zonder elke keer nieuwe versies aan te hoeven maken.”

“De praktische insteek vond ik fijn. Zelf alles uitvoeren om het beter op te pakken. En de kleine groep zorgt voor een persoonlijke benadering en veel diepgang.”

Het nuttige met het aangename combineren

We bieden tijdens deze sessie ruimte aan maximaal 2 personen van uw organisatie. Dit doen we om de groep klein te houden en meerdere geïnteresseerde bedrijven bij elkaar te brengen. Hierdoor ontstaat wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes en kunt u ervaringen uitwisselen. Na deze inspirerende workshop gaan we graag met u en de andere deelnemers naar een restaurant in de buurt voor een diner en om in een gezellige en ontspannen ambiance na te praten.
Komt u ook? En wie van uw collega’s neemt u mee?

De volgende CIE vindt plaats op woensdagmiddag 23 januari 2019.
Schrijf u (en eventueel een collega) hieronder in.

Inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security