Cloud diensten

Profiteert u al van werken in de cloud?

Door gebruik te maken van de cloud kunt u altijd en overal werken en heeft u nauwelijks nog investeringskosten.

Cloud diensten

Cloud computing kan het best worden vergeleken met de levering van gas, water en licht. Niemand heeft een eigen ‘bron’ naast zijn huis staan en ook hebben we geen directe verbinding lopen naar onze eigen persoonlijke bron bij een leverancier. We hebben simpelweg een verbinding met een ‘cloud’ van bronnen. Waar ons gas, water en licht precies vandaan komt is niet te zeggen en maakt in de basis ook niet uit. Het is er altijd. En als u meer nodig heeft? Dan gebruikt u het gewoon en betaalt u daar voor.

Dit geldt ook voor werken in de cloud. Het is er altijd en u kunt er overal bij zolang u maar een actieve internetverbinding hebt.

De verwachting is dat in 2020 de IT van 78 procent van de MKB-bedrijven wordt gehost in de cloud.

– Bron: Microsoft

Voordelen cloud

Werken in de cloud biedt uw bedrijf veel voordelen. De grootste voordelen van “de Cloud” zijn dat u altijd en overal kunt werken en u geen complexe techniek meer zelf in huis hoeft te nemen. U neemt simpelweg onze cloud diensten af. Hiervoor hoeft u niet of nauwelijks te investeren, u betaalt per gebruiker en bent er zeker van dat uw gegevens altijd veilig en vertrouwd bij ons in de cloud staan.

Whitepaper - Naar de cloud de voordelen en valkuilen

NAAR DE CLOUD? DE VOORDELEN EN DE VALKUILEN

Overweegt u een overstap naar de cloud? Dan zit u zeer waarschijnlijk met een aantal vragen. Daarom hebben we een whitepaper gemaakt over de voor- en nadelen van het overstappen naar de cloud.

Download Whitepaper

Soorten cloud diensten

Maar waar moet u nu voor kiezen? Cloud diensten zijn er in allerlei soorten en maten. Private cloud, public cloud, hybride cloud. Wij helpen u om hierin een juiste keuze te maken (en uiteraard het voor u in te richten en beheren). Om een goed advies te geven, gaan we graag eerst met u in gesprek om te kijken wat uw eisen en wensen zijn.

Cloud diensten 7 redenen om over te stappen

7 redenen om over te stappen naar de cloud

Met de cloud diensten van WSB Solutions heeft u altijd en overal toegang tot uw bedrijfsnetwerk en uw vertrouwde programma’s en bestanden. Waar u ook bent: op kantoor, thuis, bij de klant of bijvoorbeeld in een wegrestaurant. En op elk apparaat: PC, laptop, tablet en smartphone.

Een andere belangrijke reden om te overwegen over te stappen naar cloud services is kostenbesparing. Er is geen investering meer nodig in eigen hard- en/of software. U betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand en naar gebruik.
Doordat vooraf alle kosten met betrekking tot software, onderhoud, support en ook eventueel hardware inzichtelijk zijn, kunt u kosten voor uw ICT vanaf nu vooraf begroten. U weet precies waar u aan toe bent.
Met een cloud oplossing kun je over het algemeen gemakkelijk stoppen. Een kwestie van uitproberen en als het niet bevalt, kunt u er gewoon mee stoppen. Omdat een cloud dienst meestal per maand wordt betaald, hoeft u dan ook niet langer voor de dienst te betalen.
U kunt eenvoudig nieuwe medewerkers of bijvoorbeeld schijfruimte toevoegen zonder investeringen of lange wachttijden. Dit geldt ook voor het verwijderen ervan, wat een voordeel kan zijn als u veel gebruik maakt van tijdelijke medewerkers.
Door gebruik te maken van cloud diensten werkt u altijd met de meest recente versies. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over back-ups of updates van software, want deze worden automatisch voor u uitgevoerd en bewaakt. Wel zo gemakkelijk.
Wanneer u kiest voor onze cloud services staan uw programma’s en bestanden altijd op goed beveiligde externe servers in meerdere datacenters in de Europese Unie. U valt dus altijd onder de EU wetgeving. De servers zijn standaard dubbel of meervoudig uitgevoerd zodat u altijd kunt werken, zelfs bij een eventuele storing in een van de datacenters.

 

Wilt u weten of uw organisatie veilig naar de cloud kan?

Dat maken wij inzichtelijk met onze unieke ICT-Doorkijk. De ICT-Doorkijk geeft inzicht in uw huidige ICT-omgeving en een analyse wat er moet gebeuren om te zorgen dat uw organisatie klaar is om naar de cloud te gaan.

Maar we begrijpen dat u hier graag eerst meer informatie over wilt hebben. Als u onderstaand formulier invult, nemen wij (uiteraard geheel vrijblijvend) contact met u op voor een korte uitleg over onze ICT-Doorkijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Uitgelichte case

FC Dordrecht

FC Dordrecht wilde een snel en betrouwbaar netwerk, wat overal vandaan te bereiken is, voor een vaste prijs per maand.

Bekijk de case
Referentie FC Dordrecht
Uitgelichte case

Leijtens Import

Bij Leijtens Import vinden ze dat ICT gewoon goed moet werken. Lees hier waarom ze in de cloud werken en hoe dat…

Bekijk de case
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security