CRM-software waarmee u
uw klantcentraal zet

CRM-pakket voor het MKB

Het verkoopproces is veranderd. Het grootste gedeelte van het koopproces wordt tegenwoordig online afgelegd en pas aan het eind komen prospects en klanten in contact met uw verkoopafdeling.

Van alle verkopers vindt 70% dat hun baan complex is en het merendeel van hun tijd wordt niet direct besteed aan het verkopen van producten en diensten maar aan bijvoorbeeld administratieve taken (wat vaak niet als het leukste onderdeel wordt gezien en ongestructureerd wordt uitgevoerd).

CRM - Verhoog de productiviteit van uw verkoopafdeling
Verhoog de productiviteit van uw verkoopafdeling en laat ze slimmer (samen)werken met de CRM-module Dynamics 365 for Sales.

Daarnaast willen verkoopleiders graag kunnen sturen op KPI’s, maar weten ze niet goed wie nu waar mee bezig is en welk project of klant nu precies het meest oplevert.

Herkent u dit?

Dynamics 365 for Sales

Maak kennis met Dynamics 365 for Sales, het CRM-pakket welke volledig op het Dynamics 365 (zie kader hieronder) platform draait en communiceert met Office 365-producten zoals Outlook, Excel en Word. Dynamics 365 for Sales geeft verkopers de mogelijkheid hechte relaties met hun klanten op te bouwen, acties uit te voeren op basis van inzichten, en sneller deals te sluiten. Gebruik Dynamics 365 for Sales om al uw accounts en contactpersonen bij te houden, uw verkopen te verbeteren van potentiële klant tot order, verkoopmaterialen te maken, marketinglijsten en -campagnes te maken en zelfs serviceaanvragen te volgen die met specifieke accounts of verkoopkansen te maken hebben.

Wat is Dynamics 365?
Dynamics 365 for is het overkoepelende platform waar alle nieuwe Microsoft applicaties samenkomen. Het ERP-pakket Dynamics Business Central, de marketing module Dynamics for Marketing, de financiële module Finance & Operations , en de CRM-module Dynamics for Sales zijn allemaal onderdeel van dit cloud-platform. Handig want alles communiceert met elkaar! En de komende tijd worden er meer nieuwe modules zoals Service, Field Service en Project Service Automation gelanceerd.

Waarom Dynamics 365 for Sales?

 • Iedereen op de hoogte van activiteiten in het verkoopproces
 • Klantgegevens en prestaties inzichtelijk
 • Veilig in de cloud
 • Office integratie
 • Vertrouwde look & feel
 • Snel aan de slag
 • Flexibel en schaalbaar
 • Vast bedrag per maand

Voordelen voor verkopers

 • Beheer klanten en deals waar u ook bent en vanaf elk apparaat (telefoon, tablet, pc of Mac)
 • Werk efficiënter door de integratie met Office 365-apps (o.a. Outlook, Excel, Word)
 • Vindt alle activiteiten op één centrale plek
 • Krijg suggesties en inzichten van de Relatieassistent
 • Volg de social media activiteiten van uw klanten en ontvang automatisch leads

Verkopers werken slimmer met Dynamics 365 for Sales
Werk slimmer, bespaar kostbare tijd die u kunt gebruiken voor de dingen waar u goed in bent: juist orders scoren!

Dynamics 365 for Sales geeft u eenvoudig toegang tot alle activiteiten (o.a. afspraken, telefoongesprekken en taken) gerelateerd aan een lead, klant, leverancier of verkoopkans vanuit de browser op uw pc of via de app op uw mobiele telefoon of tablet. Bepaal de relatiestatus, het risico en de beste volgende stap in het verkoopproces, zodat u de focus op de juiste klant houdt met de meeste potentie. Registreer acties en plan opvolgtaken in zodat u uw afspraken met de klant nakomt en geen omzet misloopt.

Met Dynamics 365 for Sales stuurt u e-mails vanuit Outlook, laat ze automatisch via de Outlook-integratie met het CRM-systeem synchroniseren en vindt ze later terug op de contactpersoonkaart. Stel eenvoudig offertes op en stuur deze vanuit Outlook of CRM naar uw contactpersonen. Ontvang automatisch nieuwe leads en houdt activiteiten bij bestaande klanten bij door middel van de social selling integratie met bijvoorbeeld LinkedIn. Schakel de Relatieassistent in om te helpen met het stellen van de juiste prioriteiten en stuur gepersonaliseerde offertes.

Wilt u weten of Microsoft Dynamics for Sales iets voor uw organisatie is?

Klik dan op de button. We nemen contact met u op voor het maken van een afspraak voor een korte online demo. Zo kunt u rustig van achter uw pc kijken of het wat voor u is.

Ik wil een korte online demo

Voordelen voor verkoopleiders

 • Verhoog teamprestaties door gebruik te maken van realtime analyses gebaseerd op historische gegevens en voorspellende informatie
 • Leidt uw verkopers stap voor stap door het verkoopproces
 • Leg doelstellingen vast, houd resultaten bij en stuur bij waar nodig

Met Dynamics 365 for Sales kunt u bedrijfsprocessen creëren, zodat uw verkopers precies weten welke stappen ze in het verkoopproces moeten nemen (van kennismakingsgesprek tot projectafronding) en welke velden ze verplicht in moeten vullen.

Leg doelstellingen vast, volg de activiteiten en resultaten op de voet, stuur uw medewerkers aan en stuur bij waar nodig. Stel snel en eenvoudig rapporten op en combineer velden, kolommen en grafieken door middel van drag & drop functionaliteiten. Beheer uw pijplijn met voorgedefinieerde interactieve dashboards en grafieken en pas deze naar wens aan.

Laat uw verkopers slimmer samenwerken
Laat uw verkoopmedewerkers slimmer werken, verhoog de productiviteit en daarmee de omzet en uiteindelijk de winst!

Snel aan de slag met Jumpstart

Is klantrelatiebeheer vrij nieuw voor u? Houdt u misschien zelfs uw klantrelaties nog in een Excel-formulier bij? Wilt u geen grote investeringen maken maar wel op kunnen schalen en het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Dan is JumpStart iets voor u!

Ook voor uw organisatie?

Wilt u weten of Microsoft Dynamics for Sales (eventueel met JumpStart) iets voor uw organisatie is? Maar heeft u geen zin om gelijk een consultant over de vloer te hebben? Vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen we contact met u op voor het maken van een afspraak. Niet om langs te komen dus – al doen we dat natuurlijk ook graag ? maar voor een korte online demo.

Zo kunt u rustig van achter uw pc kijken of het wat voor u is. Geheel vrijblijvend en zonder een grote tijdsinvestering.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security