cyber security mkb

Stap 1 naar een goede én betaalbare cyber security

Welke technische oplossingen moet u kiezen om uw cyber security op orde te krijgen? En niet onbelangrijk: hoe past dit binnen uw budget? Daar komt u achter met het Cyber Security Assessment.

Met het Cyber Security Assessment krijgt u antwoord op de vraag waar uw organisatie nu staat en bestaat uit twee onderdelen:

  1. een geautomatiseerde technische scan van uw IT-omgeving
  2. vragenlijst

De vragenlijst is van belang omdat niet alleen de techniek van belang is voor uw cyber security, maar ook uw beleid en procedures.

Na afloop van dit assessment krijgt u een toelichting op de uitkomsten plus een uitgebreide rapportage.

 

 


CSAT

Voor het uitvoeren van het Cyber Security Assessment maken we gebruik van gespecialiseerde software met de naam CSAT (afkorting voor Cyber Security Assessment Tool).

CSAT geeft een (op feiten gebaseerd) beeld van de huidige status van uw cyber security en zal op basis van deze feiten actiepunten aanbevelen om uw beveiliging te verbeteren. U weet precies hoe uw huidige cyber security scoort op iedere CIS-control en waar de verbeterpunten liggen.

Het Cyber Security Assessment levert een duidelijk rapport op waarin per CIS control wordt aangegeven waar u nu staat en welke acties u zou moeten nemen om uw beveiliging op orde te brengen. Deze acties zijn overzichtelijk weergegeven op volgorde van prioriteit. Per actie zijn de mogelijke oplossingen, op basis van Microsoft technologie, aangegeven die u nodig heeft. U kunt zien welke quick wins er te behalen zijn en welke acties urgent zijn en welke acties later genomen kunnen worden.​

Een Cyber Security Assessment is in totaal ongeveer 4 dagen werk en kent een doorlooptijd van 2 tot 3 weken.

 

 
CSAT rapportage voorbeeld
Met de CSAT rapportage weet u precies hoe uw huidige cybersecurity scoort op iedere CIS-control en waar de verbeterpunten liggen.

Cyber Security Assessment aanvragen

Laat ons weten wie u bent en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In 5 stappen uw IT-beveiliging aantoonbaar op orde

Het Cyber Security Assessment is onderdeel van het vijfstappenplan om uw IT-beveiliging op orde te brengen en houden. Het Cyber Security Assessment is stap 1.

          Cyber Security stap 3 Beheer      Cyber Security stap 4 Awareness      Cyber Security stap 5 Monitoring