Cyber Security - ICT-Beveiliging

Hoe staat het met uw ICT-Beveiliging?

Goede ICT-Beveiliging is van levensbelang is voor uw organisatie. Cybercriminaliteit groeit sterk, omdat er veel geld mee te verdienen valt. Onderzoekers beweren dat er bijna twee keer zoveel geld in omgaat als in de internationale drugshandel. Nederland is een populair land bij cybercriminelen:

• “We” staan nummer 3 in de lijst van landen met de meeste phishing-aanvallen, achter de Verenigde Staten en Groot-Brittannië
• In 2015 en 2016 is bijna een derde van de MKB-bedrijven in Nederland getroffen door internetcriminelen
• De jaarlijkse schade door cybercrime in Nederland is € 10 miljard

Benieuwd naar meer cijfers over cybercrime in het MKB? Klik dan rechts op de afbeelding in het groene kader.

ICT-Beveiliging voor MKB-bedrijven

ICT-Beveiliging, ook essentieel voor uw bedrijf

Zomaar een paar cijfers die laten zien dat een goede ICT-Beveiliging geen overbodige luxe is. ICT-Beveiliging is essentieel voor uw bedrijf en toch hebben veel MKB-bedrijven het niet goed op orde. Eén op de tien bedrijven heeft zelfs geen virusscanner. Maar vaak ontbreken ook goede spamfilters, firewalls  en back-ups, is er geen wachtwoordenbeleid en bij vier op de vijf ontbreekt een (gedegen) privacy- en ICT-gebruiksbeleid. Hierdoor lopen bedrijven vaak onbewust risico.

De eventuele gevolgen van cybercriminaliteit worden door organisaties niet altijd goed ingeschat en zelfs onderschat: het kan uw bedrijf platleggen, gevoelige informatie kan op straat komen te liggen, boetes, imagoschade, of zelfs een faillissement (u zult echt niet de eerste zijn die dat overkomt).

Veilig e-mailen

Wist u dat het voor een ander gemakkelijk is om uit uw naam een e-mail te versturen? Zo kan hij bijvoorbeeld een e-mail versturen (vanuit uw naam en e-mailadres) naar uw administratief medewerker om een bedrag naar een bepaald rekeningnummer over te maken. Wilt u weten hoe dat werkt? En natuurlijk wat u er aan kan doen?
Ontdek het hier >>

ICT-Beveiliging voor het MKB

MKB-bedrijven hebben vaak niet de tijd, middelen en / of kennis om te investeren in goede beveiliging van hun ICT. Wij helpen u graag met een solide en krachtige ICT-Beveiliging die is afgestemd op uw netwerk en uw bedrijfsprocessen. Het woordje “afgestemd” is hier heel belangrijk, want we kunnen technisch alles helemaal dichtspijkeren, maar al die maatregelen kosten ook geld. Daarom gaan we altijd op zoek naar de juiste balans, zodat uw ICT-Beveiliging goed, betrouwbaar en doeltreffend is.

De 3 B’s van Cyber Security

Onze aanpak tegen cybercriminaliteit bestaat naast Beveiliging uit twee andere componenten. Samen vormen zij de ‘3 B’s van Cybersecurity’:

1. Beveiliging
Technische maatregelen om inbraak door cybercriminelen te voorkomen
2. Bewustwording
Security awareness trainingen voor de beste IT-Beveiliging: bewust en alert personeel
3. Beleid
Het opzetten en handhaven van een compliant privacy- en ICT gebruiksbeleid

Hoe staat de IT-beveiliging van uw organisatie ervoor?

Ontdek het met onze IT-Beveiligingsscan. Deze geeft u inzicht in uw huidige netwerk- en informatiebeveiliging en een analyse wat er moet gebeuren om te zorgen dat uw organisatie goed gewapend is tegen cybercriminelen.

Maar we begrijpen dat u hier graag eerst meer informatie over wilt hebben. Als u onderstaand formulier invult, nemen wij (uiteraard geheel vrijblijvend) contact met u op voor een korte uitleg over onze IT-Beveiligingsscan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.