E-books over ICT, ERP & meer

MOBIEL WERKEN LEVERT MEER OP

Whitepaper Mobiel Werken levert meer op

Bedrijven die kiezen voor een mobiele werkomgeving geven aan flink te besparen op reis- en vastgoedkosten en 23% geeft zelfs aan een hogere omzet te hebben gerealiseerd. Organisaties zijn blijkbaar gebaat bij Mobiel Werken. Ontdek alle voordelen van mobiel werken.

Download whitepaper

AAN DE SLAG MET MICROSOFT TEAMS

Whitepaper Aan de slag met Microsoft Teams

Wist u dat u in Microsoft Teams tegelijk met meerdere mensen aan een document kunt werken? Deze en vele andere opties om tijd te besparen worden besproken in deze gratis whitepaper. Super handig uitgelegd met screenshots, snelkoppelingen en hoe-kan-ik-instructies.

Download whitepaper

NAAR DE CLOUD? DE VOORDELEN EN DE VALKUILEN

Whitepaper - Naar de cloud de voordelen en valkuilen

Overweegt u een overstap naar de cloud? Dan zit u zeer waarschijnlijk met een aantal vragen. Daarom hebben we een whitepaper gemaakt over de voor- en nadelen van het overstappen naar de cloud.

Download whitepaper

EEN SNELCURSUS OFFICE 365

Ebook - Een snelcursus Office 365

Ontdek hoe je bepaalde Office 365‑apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Microsoft Teams en OneDrive optimaal kunt gebruiken. Makkelijk te volgen met screenshots, snelkoppelingen en hoe-kan-ik-instructies.

Download e-book

ERP-PAKKET SELECTEREN? MAAK DE GOEDE KEUZE

E-book - ERP-pakket selecteren. Maak de goede keuze

Speciaal voor u hebben we dit boekje samengesteld met vijf columns van onafhankelijk ERP-expert Guus Krabbenborg. De columns bieden u praktische oplossingen voor veel voorkomende valkuilen bij de selectie van ERP-systemen.

Download e-book

EEN GOEDE ERP-IMPLEMENTATIE IS (MEER DAN) HET HALVE WERK

E-book - Een goede ERP-implementatie is meer dan het halve werk

Het is niet alleen van belang hoe uw ERP-systeem is ingericht, maar ook hoe deze wordt geïmplementeerd. Daarom dit boekje met vijf prikkelende columns van onafhankelijk ERP-expert Guus Krabbenborg over het implementeren van ERP-systemen.

Download e-book

MYTHES OVER OVERSTAPPEN NAAR DE CLOUD

E-book - Mythes over overstappen naar de cloud

Veel mensen denken dat het lokaal opslaan van data op hun laptop veiliger is dan het opslaan van data in de cloud. Een hardnekkig misverstand. In dit gratis e-book ontkrachten we deze en 8 andere mythes over de cloud.

Download e-book

DE ULTIEME VERGADERGIDS

E-book - De ultieme vergadergids

Werknemers hebben vaak een hekel aan vergaderingen. In dit e-book (uitgegeven door Microsoft) krijgt u de informatie die u nodig heeft om vergaderingen te houden die mensen willen bijwonen.

Download e-book

DIGITALE TRANSFORMATIE – 7 STAPPEN NAAR SUCCES

Whitepaper Digitale Transformatie

Wilt u aan de slag met de digitale transformatie van uw bedrijf? In deze whitepaper wordt u in 7 stappen meegenomen bij het plannen van uw eigen digitale transformatie.

Download stappenplan

SNELCURSUS IN MICROSOFT 365 BUSINESS

Ebook - Een snelcursus in Microsoft 365 Business

Lees hoe Microsoft 365 Business uw technologie beter beheerbaar kan maken en tegelijkertijd de productiviteit van uw werknemers kan verbeteren.

 
Download e-book

CRM-PAKKET SELECTEREN? TRAP NIET IN DEZE VALKUILEN

E-book CRM pakket selecteren - trap niet in deze valkuilen

Overweegt u de aanschaf van een nieuw CRM-systeem? Dan kunt u vast wel wat hulp gebruiken. Daarom hebben we dit boekje samengesteld met vijf columns van onafhankelijk CRM-expert Guus Krabbenborg.

 
Download e-book

Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security