Mobiel werken levert meer op

E-book: Mobiel Werken levert meer op

Wist u dat een gemiddelde kantoormedewerker de helft van zijn tijd besteedt aan e-mail? En dat 77% van de werknemers aangeeft productiever te werken als ze niet op kantoor zijn? Dat kan efficiënter.

Het is nogal een stap om over te stappen op een andere manier van werken. Maar als u die stap niet zet, wordt u door anderen voorbij gestreefd. Want bedrijven die kiezen voor een mobiele werkomgeving geven aan:
✔ flink te besparen op reis- en vastgoedkosten
✔ ze worden gezien als aantrekkelijkere werkgever én
✔ 23% geeft zelfs aan een hogere omzet te hebben gerealiseerd sinds ze optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die de technologie biedt

Wilt u ook efficiënter werken binnen uw bedrijf? Mobiel werken is veilig (vaak veiliger dan een server bij u op locatie) en verhoogt de efficiency. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 80% van de bedrijven inmiddels geheel of gedeeltelijk in de cloud werkt. Maar… lang niet alle bedrijven maken gebruik van alle voordelen die dat kan bieden. Dus ook heel veel van uw concurrenten niet. Dat is een mooie kans. Wanneer gaat u beginnen met het profiteren van alle voordelen die mobiel werken uw biedt?

Download nu de gratis whitepaper en ontdek alle voordelen van mobiel werken.

Waar mogen we het e-book naartoe sturen?


Whitepaper Mobiel Werken levert meer op