Wolkenkrabbers

E-book: Digitale Transformatie – 7 stappen naar succes

We leven in een bijzondere tijd, een tijd die wordt gekenmerkt door het proces van digitale transformatie. Misschien heeft u het niet direct door, omdat we er middenin zitten en dan juist zie je het vaak niet, maar we leven in de overgang naar een nieuw tijdperk. Een tijdperk waarin technologie een explosief grotere rol speelt.

Digitale transformatie is dan ook vooral een technologisch verhaal. Veranderingen volgen elkaar in steeds sneller tempo op en alle branches zullen erdoor beïnvloed worden. Een paar jaar geleden bijvoorbeeld was opslagruimte nog duur, nu is het bijna onbeperkt beschikbaar tegen zeer lage kosten.

Maar kansen liggen vooral in vernieuwende technologieën zoals internet of things (IoT), artificial intelligence (AI), virtual reality (VR) enzovoorts. Deze technologieën gaan, of beter gezegd: zíjn de wereld aan het veranderen.
Uw bedrijf zal daarin meegenomen worden. Of u nu wilt of niet. Uw bedrijf zal dus concurrerend en van belang moeten blijven in dit moderne, nieuwe digitale tijdperk.

In deze whitepaper wordt u in 7 stappen meegenomen bij het plannen van uw eigen digitale transformatie. De whitepaper is geschreven door Çağlayan Arkan, General Manager van Worldwide Manufacturing & Resources bij Microsoft.

Download uw gratis e-book

  • Wij willen graag voldoen aan de AVG. Daarom vragen we u akkoord te gaan met ons privacy statement en toestemming te geven u regelmatig e-mails met de beste ICT-tips te sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 
 
Whitepaper Digitale Transformatie