Moderne Werkplek

Wilt u ook effectiever (samen)werken?

Moderne Werkplek voor het MKB

Sinds de jaren ’90 zijn we massaal gaan e-mailen. Een heel handig communicatiemiddel, maar heeft u zich weleens afgevraagd hoeveel tijd u en uw collega’s per dag besteden aan e-mail? Uit onderzoeken van Citrix, Forrester en IDC blijken dat de gemiddelde kantoormedewerker de helft van zijn werktijd besteedt aan e-mail. De helft! Hoe efficiënt is e-mail vraag je je dan af.

We werken ook graag samen, maar doen we dit ook effectief? Maar liefst 85% van de werknemers werkt met meerdere versies van bestanden en mailt deze natuurlijk ook nog over en weer met een collega voor enkele verbeteringen. Dan kan handiger toch?

Effectiever samenwerken

Vragen waar veel MKB-bedrijven mee zitten

Met de huidige technologische ontwikkelingen kunt u als bedrijf veel effectiever (samen)werken en de productiviteit verhogen. Echter horen we van veel ondernemers uit het MKB nog wel vragen als:

– Is een moderne werkplek niet alleen voor multinationals?
– Is de cloud wel veilig?
– Wegen de kosten wel op tegen de baten?
– En niet onbelangrijk: hoe krijg ik mijn medewerkers mee in de verandering, de nieuwe manier van werken?

Goed nieuws voor u als MKB-er: De WSB Moderne Werkplek is speciaal ontwikkeld voor het Nederlands midden- en kleinbedrijf. Dit biedt uw MKB-bedrijf mogelijkheden die tot een paar jaar geleden alleen waren weggelegd voor grote bedrijven. Over uw gegevens hoeft u zich geen zorgen te maken, deze staan veilig opgeslagen in een van de datacenters van Microsoft (deze zijn allemaal ISO 27001/27002 gecertificeerd).

Een positief antwoord op de laatste twee vragen hangt samen met een succesvolle aanpak. Een aantal zaken kunt u zelf oppakken. Zorg bijvoorbeeld dat uw medewerkers mobiel kúnnen werken. Neem barrières weg. Geef uw personeel vertrouwen. En faciliteer ze met de juiste tools om productief te kunnen zijn. Met het stukje vertrouwen kunnen we u niet helpen. Hoogstens kunnen we u aanraden het eens te proberen en u te laten verrassen.

WSB Moderne Werkplek - alles wat u nodig heeft om mobiel te werken
Geef uw personeel vertrouwen én de juiste tools om productiever te zijn.

Met de juiste tools, de techniek, daarentegen kunnen we u wel helpen. (Nu komt het stukje reclame voor onze eigen producten, maar vergeef het ons, we zijn gewoon erg enthousiast). Speciaal voor MKB-bedrijven die op een flexibele manier effectief willen gaan (samen)werken, hebben we de WSB Moderne Werkplek ontwikkeld.

Wat is de WSB Moderne Werkplek?

De WSB Moderne Werkplek biedt u en uw medewerkers alles wat u nodig heeft om de productiviteit en het werkplezier te verhogen. U krijgt een kant-en-klare moderne digitale werkomgeving waar WSB een personalisatieschil om heen heeft gebouwd. Zo is de omgeving in uw eigen huisstijl, is het voorzien van uw bedrijfslogo en kunnen uw medewerkers uitsluitend met applicaties werken die voor hun van belang zijn.


Video: De WSB Moderne Werkplek in 2 minuten. Wat kan het u opleveren?

De online werkplek (die ook offline te benaderen is) is op basis van Microsoft technologie en draait volledig in de Cloud. U krijgt de beschikking over Office 365, waarin de applicatie Teams een centrale rol inneemt. Zo heeft u overal en altijd toegang tot documenten, e-mail, agenda (Outlook) en andere vertrouwde Office-programma’s als Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, SharePoint en Skype. Het is dus eigenlijk een mobiele werkplek. Of digitale werkplek. Wat u wilt. Wij hebben ervoor gekozen om het de “WSB Moderne Werkplek” te noemen, maar het had net zo goed dus “WSB Mobiele Werkplek” of “WSB Digitale Werkplek” kunnen heten ?

Uw werkplek wordt door WSB beheerd, zodat u altijd up-to-date en goed beschermd bent en dat alles voor een vast bedrag per gebruiker per maand. Zonder dat het geen lang en duur implementatietraject wordt en u nergens aan vast zit.

Maar het belangrijkste komt nog.

WSB Moderne Werkplek - Microsoft als basis plus AdoptieDe basis van de WSB Moderne Werkplek is Office 365 en biedt MKB-bedrijven mogelijkheden die tot een paar jaar geleden alleen waar weggelegd voor grote bedrijven (lees: bedrijven met grote IT-budgetten).

De WSB Moderne Werkplek maakt samenwerken binnen uw bedrijf makkelijker en het werken leuker. We helpen u dus niet alleen met de implementatie van een nieuwe werkomgeving, maar we helpen u ook met het juiste gebruik ervan.

Adoptie staat centraal bij de WSB Moderne Werkplek. U kunt alleen van alle onderstaande voordelen profiteren als u en uw collega’s de software ook echt gaan gebruiken én goed gaan gebruiken. Door middel van workshops, webinars, handleidingen, een platform meer dan 1.000 NL-instructievideo’s en tal van andere adoptiematerialen maken uw medewerkers kennis met alle applicaties. Maar daarover verderop meer.

Voordelen voor u en uw medewerkers

  • Een kant-en-klare moderne digitale werkomgeving voor het MKB
  • Altijd en overal kunnen werken, op ieder apparaat
  • Moderne software, altijd up-to-date
  • Veiligheid ingebouwd
  • Beter en makkelijker samenwerken, intern en extern
  • Hogere productiviteit
  • Korte implementatietijd; snel aan de slag
  • Gedegen adoptieplan zodat uw medewerkers ook echt de voordelen benutten

Betere samenwerking binnen uw bedrijf met Microsoft Teams

Centrale applicatie binnen de WSB Moderne Werkplek is Microsoft Teams. Dit is een op chatgebaseerd samenwerkingsplatform waarin iedereen binnen uw bedrijf kan samenwerken aan documenten en informatie kan delen (zowel intern als extern). Het bevordert de samenwerking waardoor er efficiënter gewerkt en slimmer vergaderd wordt en uw medewerkers meer gemak ervaren. En ook niet onbelangrijk: werken met Teams is ook gewoon leuk.

Microsoft heeft een interactieve klikbare Teams demo gemaakt. Dit laat heel basic in 2 minuutjes zien wat Teams kan: http://teamsdemo.office.com/

Microsoft Teams - Interactieve demoKlik op bovenstaande afbeelding voor een korte interactieve demo van Microsoft Teams.

Volgende week al aan de slag

Ook fijn is dat de Moderne Werkplek binnen enkele dagen in gebruik kan worden genomen. U bent dus geen geld en tijd kwijt aan lange consultancytrajecten, maar kunt snel aan de slag.

U profiteert van alle nieuwe functies en laatste updates en kunt per maand opzeggen.

Prijslijst

De WSB Moderne Werkplek is er in 4 varianten. Bekijk de prijslijst onderaan deze pagina voor de varianten en de verschillende functionaliteiten en bijbehorende prijzen.

Zijn er dan alleen voordelen?

Nee, er zijn ook een paar nadelen:

1. Omdat u online werkt, duurt het laden en opslaan van bestanden wat langer dan wanneer u deze lokaal op uw apparaat opslaat. Het scheelt niet veel, maar het is wel goed om te weten.

2. Uw huidige IT-omgeving is vaak niet 1-op-1 over te zeten. Daar gaat bij een overstap dus denk- en uitvoeruren in zitten. Dat biedt u wel gelijk de mogelijkheid om op te ruimen en na te denken over een aantal zaken. Wat kan er handiger en logischer? Uiteraard helpen we u daarbij. We hebben vaker met het bijltje gehakt.

3. Digitale transformatie vraagt een andere manier van werken en dus moeten u en uw collega’s veranderen. Voor mensen is verandering vaak moeilijk. Ook daar gaan we u bij helpen. ‘Men’ zegt dat we als mensen van nature niet graag willen veranderen. Maar is dat ook zo? Is het niet zo dat mensen best willen veranderen als we maar ergens duidelijk het nut van inzien? We beloofden het u al een paar alinea’s terug: we helpen u ook met het juiste gebruik van de werkplek en de bijhorende andere manier van werken. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive, Teams, Flow, Delve, Planner, SharePoint, Forms, Skype for Business. Office 365 is een bak met een enorme hoeveelheid technologie. Hoe kunt u dit nu inzetten, echt gaan gebruiken?

Het antwoord op deze vragen is “Adoptie”.

Office 365 applicaties
Office 365 is een bak met een enorme hoeveelheid technologie. Hoe kunt u dit nu inzetten, echt gaan gebruiken?

Adoptie

De implementatie van een nieuwe werkomgeving, en de daarbij horende nieuwe manier van werken, valt of staat bij, zoals we dat zo mooi noemen, adoptie. Er kan nog zo’n mooie en goede omgeving worden geïmplementeerd, maar als de gebruikers het niet goed of gewoon helemaal niet gebruiken is het een gedrocht.

Adoptie staat voor een goed doordachte aanpak om te bepalen hoe de WSB Moderne Werkplek in uw bedrijf het beste kan worden ingezet, hoe vervolgens uw medewerkers worden getraind en hoe we kunnen meten of de Moderne Werkplek ook echt wordt gebruikt.

Om tot een goede adoptie te komen hebben we een succesvolle aanpak voor u samengesteld:

Succes formule adoptie van software

Het resultaat van deze grondige adoptieaanpak is dat uw medewerkers de Moderne Werkplek ook echt (en met plezier!) gebruiken en dat uw bedrijf dus de voordelen die de Moderne Werkplek biedt daadwerkelijk realiseert.

U wilt toch ook profiteren van deze voordelen?

Dat kan al heel snel, maar dan moet u wel een eerste stap zetten. Gelukkig is die niet zo moeilijk. U hoeft alleen maar even onderstaand formulier in te vullen. Dan nemen wij contact met u op voor een korte uitleg over onze Werkplek Check en de kosten. We beloven u: we zullen ons niet opdringen en u niet stalken.

De Werkplek Check geeft uw organisatie inzicht in:
• Wat uw medewerkers ervaren als de grootste knelpunten in hun dagelijkse werk
• Waar uw medewerkers veel tijd aan kwijt zijn
• Hoe de WSB Moderne Werkplek kan bijdragen aan het oplossen van deze knelpunten
• Wat de Quick wins zijn en hoe die zijn te behalen
• Hoe de Adoptieaanpak eruit ziet en wat de kosten zijn

Wij houden zelf ook niet van spam,
dus uw gegevens zijn veilig bij ons.

PRO
€ 64,50 per maand
EXTENDED
€ 74,50 per maand
PREMIUM
€ 72,50per maand
ENTERPRISE
€ 87,50per maand
Het Moderne Werken
Office 365 / Microsoft 365 versie
Office 365 Business Premium
Office 365 E3
Microsoft 365 Business
Microsoft 365 E3
Inclusief Windows 10 versie
Pro
Enterprise
Geschikt voor Remote Desktop / Terminal Server omgeving
Microsoft Office 365 Word Microsoft Office 365 Outlook Office 365 - Microsoft Teams Microsoft Office 365 Skype Microsoft Office 365 Sharepoint Microsoft Office 365 Onedrive Micrsoft Forms logo
Customer manager icon Bookings icon
Postvakgrootte per gebruiker
50 GB
100 GB
50 GB
100 GB
OneDrive opslagruimte
1 TB
5 TB
1 TB
5 TB
Max. aantal gebruikers
300
onbeperkt
300
onbeperkt
Aanvullende opties voor telefonie (meerprijs)
Veilig Werken
MultiFactor Authenticatie (MFA)
op Office 365
op Office 365
op gehele Active Directory
op gehele Active Directory
Anti-virus en anti-spyware
Berichtenversleuteling en veilig communiceren
Bitlocker (versleuteling harde schijf)
Beveiliging bedrijfsgegevens op persoonlijke mobiele apparaten
Bewarings-, compliance- en archiveringsmogelijkheden met gegevensbackup
Opties voor hulp bij naleving van AVG
Aanvullende beveiligingsopties
optioneel
optioneel
optioneel
optioneel
Succesvol Werken
Werkomgeving met eigen bedrijfslayout en logo’s
Basisinrichting Microsoft Teams
Introductieworkshop Microsoft Teams op locatie (4 uur)
Training Effectief werken met Teams en OneDrive op locatie
Adoptiematerialen en rapportages
Maandelijks Office 365 update (video)
Toegang tot videoplatform met 1000+ NL-video’s
Beheer & Support
Werkplekondersteuning gebruikers (Support)
Pro-actief werkplekbeheer
Online klantportaal voor ondersteuning
Werkplekken altijd up-to-date
Monitoring en bewaking netwerk en internet
Hardware / Devices
Nieuwe apparaten nodig? We bestellen ze voor u en maken deze klaar voor gebruik.
afhankelijk van uw keuze en huidge omgeving
afhankelijk van uw keuze en huidge omgeving
afhankelijk van uw keuze en huidge omgeving
afhankelijk van uw keuze en huidge omgeving
De prijzen in bovenstaande prijslijst zijn exclusief eenmalige projectkosten voor advies, inrichting, migratie en oplevering. Deze zijn afhankelijk van uw situatie en daarom krijgt u een advies op maat.
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security