ERP-software

ERP software voor uw MKB-bedrijf

Bedrijfssoftware die u echt verder helpt

ERP Software

Microsoft Dynamics NAV (voorheen bekend als Navision) is een compleet ERP-pakket voor het MKB. Het helpt u uw bedrijf te automatiseren en uw sales, inkoop, operatie, boekhouding en voorraadbeheer te koppelen. Dynamics NAV geeft u de controle over financiën en vereenvoudigt toelevering, productie en andere bedrijfsactiviteiten. Het blinkt uit in ondersteuning van uw logistiek: magazijn- en voorraadbeheer. Niet voor niets werken wereldwijd bijna 150.000 organisaties met Microsoft Dynamics.

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV is een ERP pakket dat bedrijfsbreed ingezet wordt, van financiën en verkoop tot voorraadbeheer en logistiek. Het wordt dan ook niet voor niets wereldwijd door bijna 150.000 organisaties gebruikt.

Microsoft Dynamics NAV:
• Al 25 jaar succesvol op de Europese markt
• 5000 nieuwe klanten in de laatste 12 maanden
• 8 miljoen eindgebruikers werken met Microsoft Dynamics
• Wordt Dynamics 365 Business Central (verderop meer hierover…)

Met Dynamics NAV bundelt u alle bedrijfsinformatie in één systeem. Zo kunt u prestaties beter volgen en daarop sturen. Dynamics NAV ondersteunt u in de verdere groei van uw bedrijf.

Uw voordelen van werken met Dynamics NAV

• Toegang tot al uw bedrijfsinformatie
• Maakt uw processen transparant en efficiënt
• Realtime (visuele) rapportages voor de beste stuurinformatie
• Volledige integratie met Office 365
• Meer gemak en verhoogde productiviteit
• Afgestemd op uw branche
• Voor en door gebruikers ontwikkeld

Afgestemd op uw branche

Voor een drietal branches hebben we oplossingen “bovenop” Dynamics NAV gebouwd met functionaliteiten die precies voor uw specifieke branches nodig zijn. Hierdoor wordt aan standaard Dynamics NAV de functionaliteit toegevoegd die voor een specifieke branche nodig is en die per branche verschillend is.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende branches en hebben hiervoor deze brancheoplossingen gemaakt:
1. Gewasbescherming
2. Motoren, Generatoren & Machinebouw
3. Technische Groothandels

Onze brancheoplossingen ontwikkelen we in nauwe samenwerking en overleg met onze klanten uit die specifieke branches. Deze worden continu verder ontwikkeld en blijven zo altijd afgestemd op de ontwikkelingen en veranderende wet- en regelgeving in uw markt. Als klant heeft u dus echt invloed op de doorontwikkeling van de software en wat goed is voor uw bedrijf.

Daarbij is het goed om te weten dat al onze brancheoplossingen de hoogst haalbare erkenning van Microsoft hebben gekregen. Hiermee voldoen we aan de zeer strenge eisen van Microsoft op het gebied van kwaliteit en de wijze van implementeren bij onze klanten.

E-book - ERP-pakket selecteren. Maak de goede keuze
ERP-PAKKET SELECTEREN? MAAK DE GOEDE KEUZE

Speciaal voor u hebben we dit boekje samengesteld met vijf columns van onafhankelijk ERP-expert Guus Krabbenborg. De columns bieden u praktische oplossingen voor veel voorkomende valkuilen bij de selectie van ERP-systemen.

Download E-Book

Veilig werken hoe en waar u wilt

Dynamics NAV heeft de herkenbare en gebruiksvriendelijke uitstraling zoals u gewend bent van de bekende Microsoft Office 365 tools die u al gebruikt en functioneert ook nog eens naadloos met die applicaties zoals Outlook, Word en Excel.

Microsoft Dynamics NAV is niet alleen achter uw pc of laptop te gebruiken, maar ook als app (iOS, Windows en Android) op uw tablets en smartphones. Ook uw medewerkers in de buitendienst en servicemedewerkers kunnen er dus gewoon gebruik van maken. Zij beschikken “onderweg” over dezelfde krachtige mogelijkheden en een consistente en goede beveiligde ervaring.

Waarom kiezen voor Microsoft Dynamics NAV en WSB Solutions?

1. Bewijs:
Wereldwijd werken bijna 150.000 organisaties en 8 miljoen gebruikers met Microsoft Dynamics.
2. Zekerheid:
Microsoft verdwijnt niet vandaag of morgen en investeert miljarden in technologie. Ook met WSB Solutions kiest u voor zekerheid; we zijn al vanaf onze oprichting in 1987 financieel gezond.
3. Innovatie:
De wereld verandert, zowel voor ons als voor u én uw klanten. Microsoft en WSB Solutions innoveren mee zodat u van nieuwe technologieën kunt blijven profiteren en niet achterop raakt bij uw concurrenten.
4. Branchekennis:
Onze brancheoplossingen ontwikkelen we in nauwe samenwerking en overleg met onze klanten uit die specifieke branches. Zo blijven deze altijd afgestemd op de ontwikkelingen en wet- en regelgeving in uw markt.

Dynamics NAV wordt Dynamics 365 Business Central

Ja, u leest het goed. In de herfst van 2018 wordt Dynamics NAV (voor jarenlange gebruikers Navision) vervangen door Dynamics 365 Business Central.

Navision naar Dynamics 365 business Central
De evolutie van Dynamics NAV naar Dynamics 365 Business Central door de tijd heen.

Dynamics 365 Business Central is eigenlijk de volgende generatie van Dynamics NAV. Een uitgebreide combinatie van bedrijfsapplicaties in de cloud. Binnen Dynamics 365 bestaat er geen onderscheid meer tussen ERP en CRM en doordat het op hetzelfde platform draait als bijvoorbeeld Office 365, werkt Dynamics 365 Business Central ook naadloos samen met uw Office 365 applicaties.

Business Central biedt de voordelen van een cloudoplossing zonder in te leveren op de functionaliteit van Dynamics NAV. De on-premise versie blijft ook gewoon beschikbaar als u (nog) niet over wilt stappen naar de cloud. Hieronder krijgt u een korte introvideo te zien over Business Central:


Ontdek Business Central in de video “A modern solution for modern businesses”

Meer Business Central

Meer weten over Dynamics 365 Business Central en ontdekken of het iets is voor uw MKB-bedrijf? Ga naar onze pagina over Business Central >>

Uitgelichte case

EURO-INDEX

Efficiënter werken en kosten besparen zijn de harde resultaten van het gebruik van Dynamics NAV, maar ook op de zachte factoren is…

Bekijk de case
Referentie Dynamics NAV - Groothandel Euro-Index
Uitgelichte case

Slurink Bunkerstations

Microsoft Dynamics NAV helpt Slurink Bunkerstations klantgericht te zijn. Dat levert tijdwinst en dus efficiëntie op.

Bekijk de case
Referentie Slurink Bunkerstations - pand Dordrecht
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security