ERP-software

ERP software voor elk onderdeel van uw MKB-bedrijf

Bedrijfssoftware dat uw bedrijf verder helpt.

ERP Software

Wanneer u op zoek gaat naar zakelijke software komt u de afkortingen ERP en CRM het vaakst tegen. Dat is niet zo vreemd, want het zijn de meest gebruikte systemen. Maar wat is het  nou precies en wat is het verschil?

ERP

ERP staat voor Enterprise Resource Planning en is ontworpen om uw bedrijfsprocessen effectiever en efficiënter te maken. Het is dus niet software voor één discipline, zoals boekhoudsoftware, maar meer een overkoepelend systeem voor (bijna) alle disciplines. Van boekhouding en financiën tot verkoop en marketing en van logistiek en productie tot mensen en bedrijfsprocessen.

CRM

CRM staat voor Customer Relationship Management en daarmee legt het zichzelf eigenlijk al uit. Het is software om alle interactie met klanten en potentiële klanten te beheren.

ERP & CRM Software van Microsoft

Wij helpen MKB-bedrijven met de bedrijfsoplossingen en software van Microsoft. Microsoft Dynamics NAV is de succesvolle en al vele jaren bestaande ERP software voor het MKB. Microsoft Dynamics CRM is de CRM software en sinds eind 2016 bestaat ook Microsoft Dynamics 365. Begint het u al te duizelen? We leggen de verschillen uit.

E-book ERP pakket selecteren - maak de goede keuze
ERP-PAKKET SELECTEREN? MAAK DE GOEDE KEUZE

Speciaal voor u hebben we dit boekje samengesteld met vijf columns van onafhankelijk ERP-expert Guus Krabbenborg. De columns bieden u praktische oplossingen voor veel voorkomende valkuilen bij de selectie van ERP-systemen.

Download E-Book

Wat is het verschil tussen Dynamics NAV, Dynamics CRM en Dynamics 365?

Zoals gezegd is Microsoft Dynamics NAV de ERP-software voor het MKB van Microsoft. Dynamics NAV blijft bestaan naast Dynamics 365 en wordt de komende jaren verder doorontwikkeld.

Microsoft Dynamics CRM is inmiddels omgedoopt in Dynamics 365 for Sales, de naam Dynamics CRM wordt officieel niet meer gebruikt. Dynamics 365 for Sales is een perfect aansluitende aanvulling op Dynamics NAV voor bedrijven die behoefte hebben aan uitgebreidere functionaliteit op het gebied van marketing, relatiebeheer, verkoopplanning en pijplijnbeheer.

Is Dynamics 365 for Sales dan niet meer dan een nieuwe naam voor Dynamics CRM? Nee, zo is het niet. Dynamics 365 bestaat uit meer dan alleen Dynamics 365 for Sales. Dynamics 365 is een uitgebreide combinatie van ERP- en CRM software uit de Cloud. Binnen Dynamics 365 bestaat er geen onderscheid meer tussen ERP en CRM; het is één compleet geïntegreerd systeem dat al uw bedrijfsprocessen ondersteund. Naast de Sales app is er ook een Finance & Operations app en een Marketing app.

Meer over Dynamics 365    Meer over Dynamics CRM    Meer over Dynamics NAV
Uitgelichte case

EURO-INDEX

Efficiënter werken en kosten besparen zijn de harde resultaten van het gebruik van Dynamics NAV, maar ook op de zachte factoren is…

Bekijk de case
Referentie Dynamics NAV - Groothandel Euro-Index
Uitgelichte case

Slurink Bunkerstations

Microsoft Dynamics NAV helpt Slurink Bunkerstations klantgericht te zijn. Dat levert tijdwinst en dus efficiëntie op.

Bekijk de case
Referentie Slurink Bunkerstations - pand Dordrecht
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security