WSB CREATOR

ERP-software voor mediabureaus

Het ERP/CRM-pakket dat Marketing-, Communicatie- en Mediabureaus grip op hun business geeft en het rendement van campagnes en projecten waarborgt.

Bedrijfssoftware voor mediabureaus

Hoe creatief een product of campagne ook is, het is wel zaak dat een marketing, communicatie- of reclamebureau zo efficiënt mogelijk presteert. Daarom wil iedereen altijd precies weten hoe een project verloopt en wat het oplevert. WSB Creator is het ERP/CRM-pakket dat bureau’s grip op hun business geeft en waarborgt het rendement van campagnes, projecten én uw bureau. Ons zeer gebruiksvriendelijke platform en de intuïtieve app zorgt dat de campagne- en projectadministratie gewoon op orde is. Maak kennis met het ERP-pakket voor CRM, projectadministratie, planning, document management en financieel beheer.

De processen die WSB Creator ondersteunt

De bureauwereld verandert voortdurend. Het is de uitdaging om nieuwe technologische ontwikkeling efficiënt te vertalen naar aansprekende campagnes en innovatieve projecten. Binnen die dynamiek is het noodzakelijk om de status van lopende projecten nauwgezet te volgen. Dat vereist praktische software die een integraal beeld van projecten, processen en financiën geeft. Dit alles in een overzichtelijk dashboard dat op maat in te richten is.

  • Document Management
  • Managementinformatie
  • Financiën
  • Digitalisering
  • CRM en Marketing
  • Planning en urenregistratie
  • Projectadministratie

Documentmanagement

Alle documenten binnen je organisatie, van e-mail tot facturen, zijn eenvoudig aan data in WSB Creator te koppelen. Een praktische documentstructuur zorgt dat bestanden automatisch op de juiste plaats terecht komen. Medewerkers kunnen een document op hun scherm het systeem in slepen. Ook het aanmaken van documenten is volledig geautomatiseerd, waardoor eenduidige communicatie met de juiste gegevens gewaarborgd is. Documenten zijn dus altijd logisch opgeslagen en vooral makkelijk te vinden.

Managementinformatie

Voor een succesvolle bedrijfsvoering is goede stuurinformatie onmisbaar, die bovendien snel en op maat beschikbaar is. Met WSB Creator kan iedereen zelf de informatiebehoefte invullen en real-time rapportages maken via praktische tools zoals Jet Reports of PowerBI. Met speciale wizards kunnen geautoriseerde gebruikers, Excel-rapporten op maat samenstellen. Zo zijn beslissingen altijd gebaseerd op de meest actuele informatie en groeit de slagkracht van medewerkers. Dit geldt niet alleen voor financiële gegevens. Met WSB Creator is er altijd een 360° beeld van de organisatie en klanten.

Financiën

De financiële administratie is volledig ondergebracht in WSB Creator. Zowel boekhouden als rapportages zijn intuïtief ingericht, zodat iedereen het systeem snel doorgrondt. Door deze aanpak is er altijd een relevant en real-time financieel overzicht beschikbaar van de lopende projecten en campagnes. Alle uren en kosten zijn inzichtelijk, inclusief budgetten en begroting. Dit alles is bovendien ook mogelijk in combinatie met een externe accountant. Als een project uit budget loopt, is dat direct zichtbaar en nog bij te sturen. Extra voordeel is dat managementinformatie ook mobiel beschikbaar is.

brainstorm media

Digitalisering

Veel bureaus maken momenteel de overstap van papieren processen naar een digitale werkomgeving. Met de projectmodule van WSB Creator is de inrichting van een complete projectomgeving, inclusief standaardvelden voor uren, inkoop en offertes, een kwestie van een paar muisklikken. Geïntegreerde workflows ondersteunen de efficiënte uitvoering en zorgen dat iedereen ook mobiel informatie kan invoeren of raadplegen. Omdat alle projectinformatie centraal opgeslagen is, zijn kosten, opbrengsten en marges altijd bekend. Dit voorkomt fouten, tijdverlies en onnodige kosten.

CRM en Marketing

Klantgegevens zijn het fundament voor doelgerichte sales en marketing. De CRM-module van WSB Creator biedt alle opties om waardevolle gegevens van klanten, relaties en prospects gedetailleerd en logisch op te slaan. Alle relevante informatie is overzichtelijk te rubriceren en met een druk op de knop toegankelijk. Dit helpt salesmensen om klanten persoonlijk te helpen. De mail-integratie vergemakkelijkt effectief klantcontact en het versturen van direct mailings. Klantgegevens zijn eenduidig opgeslagen, zodat iedereen steeds met dezelfde gegevens werkt. Via de app hebben medewerkers bovendien altijd en overal toegang tot actuele gegevens en worden klanten niet onnodig benaderd.

Planning en urenregistratie

Via de intuïtieve app van WSB Creator hebben medewerkers vanaf een pc, Mac, tablet of smartphone 24/7 toegang tot project- en klantinformatie. Dit vergemakkelijkt de planning en urenregistratie aanzienlijk. Naast het monitoren van de voortgang kunnen medewerkers of freelancers ook hun uren via de portal invoeren. Inclusief een signaleringsfunctie als dit te laat gebeurt. De portal maakt verder informatie-uitwisseling zeer laagdrempelig en biedt op elk gewenst moment inzicht in de kosten, budgetten, uren en facturatie. Bovendien is het mogelijk om de urenregistratie te matchen met de inkomende facturen. Zeker voor bureaus die veel freelancers inhuren, bespaart deze optie zeer veel tijd en uitzoek

Projectadministratie

Projecten zijn het kloppend hart van ieder bureau. Het succes van een project bepaalt of er geld wordt verdiend of niet. Om dat waar te maken, is het cruciaal om de status van projecten steeds op de voet te volgen. Real-time inzicht in alle relevante parameters is dan noodzakelijk. De projecttemplates van WSB Creator bieden een complete projectomgeving, inclusief standaardvelden voor uren, inkoop en offertes. Alles met een paar muisklikken in te richten. Geïntegreerde workflows ondersteunen de efficiënte uitvoering en zorgen dat iedereen via de app ook mobiel informatie kan invoeren of raadplegen. Omdat alle projectinformatie centraal opgeslagen is, zijn kosten, opbrengsten en marges altijd bekend.

Wilt u weten of WSB Creator iets voor uw organisatie is?

Maar heeft u geen zin om gelijk een consultant over de vloer te hebben? Vul dan hiernaast de 3 velden in en Ingeborg neemt binnen 24 uur contact met u op. Niet per se om gelijk langs te komen – al doet ze dat natuurlijk ook graag ? – maar voor een korte telefonische kennismaking.

Ingeborg Heystek
Adviseur ERP & CRM

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security