ERP software groothandel

ERP-software speciaal ontwikkeld voor groothandels

ERP-software voor groothandels

De markt van technische groothandels is competitief en onderhevig aan voortdurende en snelle veranderingen. Dit zorgt voor nieuwe kansen maar ook voor de noodzaak om uw huidige bedrijfsvoering aan te passen. En daar flexibel in te blijven.

Daarom is het belangrijk dat u als groothandel (blijft) investeren in (online) interactie met klanten en in flexibele processen die snel kunnen worden aangepast aan veranderende omstandigheden. We zien dat veel technische groothandelsbedrijven vinden dat hun bestaande processen en systemen niet flexibel genoeg zijn en onvoldoende geïntegreerd zijn om kostenefficiënt, snel en betrouwbaar te kunnen leveren in een wereld waar online domineert. Digitaliseren is dus bittere noodzaak, maar niet altijd eenvoudig.

Ontdek Tech Trade: ERP-software dat speciaal ontwikkeld is voor groothandels.

Tech Trade groothandel software

Wat is Tech Trade?

Complete en toekomstbestendige ERP-software gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, speciaal voor technische groothandels en bedrijven in de bouwmaterialen- en ijzerwarenhandel.

Tech Trade helpt u met het integreren en slim automatiseren van de bedrijfsprocessen:
✔️ verhoog uw leverbetrouwbaarheid
✔️ verhoog uw klanttevredenheid
✔️ vergroot uw winstgevendheid

Wat is Tech Trade

Download

Alles wat Tech Trade voor uw organisatie kan betekenen in 1 overzichtelijke pdf.


Brochure Tech Trade WSB Solutions


 

 

>> DOWNLOAD PDF


 


 

Hoe Tech Trade uw bedrijfsvoering verbetert

Totaaloplossing voor al uw processen
Tech Trade is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central en ondersteunt uw verkoop, inkoop, productbeheer, voorraad, orderverwerking en financiële processen.
 

Onderdeel van het Microsoft Cloud Platform
Tech Trade is een bouwsteen in het uitgebreide Microsoft Cloud Platform waardoor u verzekerd bent van een perfecte integratie met de bekende Office apps zoals Outlook, Teams, Excel en Word maar ook met applicaties van derden.

Groeit met je mee
Tech Trade is schaalbaar van enkele tot vele honderden gebruikers en groeit gewoon met je mee.

Flexibel en aanpasbaar
Met apps die je downloadt in de Microsoft AppSource voeg je eenvoudig extra functionaliteit toe als je die nodig hebt.

Altijd-up-to-date
De software is volledig Cloud based, wordt automatisch up-to-date gehouden en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen van Microsoft.

Omzetgroei door integratie met website en webshop
Hierdoor wordt uw webshop een drijvende kracht voor nieuwe klanten en omzet.

 

Tech Trade voegt waarde toe aan heel uw keten

Functionaliteiten Tech Trade ERP groothandel

Snel en eenvoudig offertes en/of orders aanmaken zelfs direct vanuit je e-mail. Met enkele klikken wordt de order automatisch ingelezen.
Manage eenvoudig je inkoopproces met bestellingen, automatische inkoopfactuurmatching & forecasting. Inkoopvoorstel gebaseerd op voorraad in de tijd.
Je schakelt sneller dankzij de artikeldatabase integraties (Pim systeem) met 2BA (installatie branche) en EZ-Base (ijzerwaren & gereedschappen).
Volledige controle over je voorraad, van dropshipments tot meerdere magazijnen en locaties. Optimaliseer voorraadniveaus en reduceer werkkapitaal.
Volledige controle en inzicht in je financiële processen zoals debiteuren, crediteuren, activa, kasboek etc.
Manage eenvoudig je onderhoudscontracten en preventief en ongepland onderhoud/reparaties.
Van eenvoudige kitting tot uitgebreide productie-functionaliteit volledig geïntegreerd in je voorraad -en logistieke processen inclusief rapportagemogelijkheden voor je voor –en nacalculatie.
Beheers je (eenvoudige) projecten met o.a. OHW-functionaliteit gekoppeld aan de financiële administratie waar de kosten en opbrengsten over een langere termijn verspreid zijn.
Integreer jouw website/webshop met Business Central, zodat jouw webshop de drijvende kracht wordt achter nieuwe klanten en omzet. Wij hebben ruime ervaring met o.a. Sana, Intermix en Magento.
Jouw orders, pakbonnen en facturen digitaal verwerken via een veilig en eenvoudig EDI systeem. Wij hebben ruime ervaring met de ketenstandaard voor technische groothandels.
Business Central werkt naadloos samen met Office 365. Dat betekent bijvoorbeeld dat je offertes in Outlook kunt maken, gegevens in Excel kunt bewerken, documenten kunt afdrukken met Word en klantgegevens kunt delen via Teams.


Door de integratie met Power BI kan je in Business Central eenvoudig rapportages creëren, die je real-time overzicht geven en helpen bij het maken van beslissingen.
In Business Central kan je met verschillende apps uit Microsoft AppSource naar behoefte functionaliteiten toevoegen. Heel flexibel en schaalbaar dus.

 

 

Apps voor extra functionaliteit

We begrijpen de complexiteit van de groothandelaar en weten dus ook dat het verstandig kan zijn om niet direct met teveel functionaliteiten tegelijk te starten, zeker niet als u begint met een ERP-systeem. Er kan veel, maar het is de kunst het eenvoudig te houden.

Het mooie van Business Central is dat je gemakkelijk functionaliteiten toe kan voegen met apps. Zonder maatwerk.

Er zijn tal van handige apps, bijvoorbeeld voor het automatisch verwerken van inkomende facturen, connectoren voor uw webshop, werkbonnen, etc.

Onder de merknaam Apportunix hebben wij ook zelf tal van apps ontwikkeld voor bijvoorbeeld voorraadoptimalisatie, het gemakkelijk toevoegen van specifieke velden, klachtenregistratie, etcetera.

Logo Apportunix

Waarom kiezen voor WSB met Tech Trade?

✔️ Bewezen oplossing
✔️ 100+ tevreden groothandels en duizenden actieve gebruikers
✔️ Continue ontwikkelingen aangestuurd door wensen van klanten
✔️ Gebruik van standaardconfiguratie afgestemd op uw branche

En ruime ervaring met:
✔️ EDI-ketenintegratie
✔️ Logistieke inrichting
✔️ Integratie met EZ-Base en 2BA
✔️ EZ-Mix website en webshopintegratie
✔️ Voorraadbeheer en POS-oplossingen
✔️ Kardex

Business Central WSB Solutions

 

Wilt u weten of Tech Trade iets is voor uw groothandel?

Boek hieronder een sessie met onze expert Vincent. Het is gratis, vrijblijvend en u kunt al uw vragen bij hem kwijt,
dus niets staat u meer in de weg om een afspraak in zijn agenda te plannen.