ERP en CRM - bedrijfssoftware voor het MKB

ERP software voor uw MKB-bedrijf

Bundel al uw bedrijfsinformatie in één systeem. Volg alle prestaties voor betere managementinformatie en groei met uw bedrijf.

ERP Software

Bent u op zoek naar software om
– uw bedrijfsprocessen te optimaliseren,
– de prestaties van uw bedrijf beter te volgen
– en beter te kunnen sturen met goede managementinformatie?

Ontdek dan Microsoft Dynamics 365 Business Central, de beste ERP software voor uw MKB-bedrijf. Met Business Central automatiseert u succesvol uw sales, inkoop, operatie, boekhouding en voorraadbeheer. Het is een compleet ERP-pakket dat alle bedrijfsinformatie bundelt in één systeem. Zo kunt u de prestaties van uw bedrijf beter volgen en deze veel beter sturen.

Business Central kenmerkt zich doordat het is ontworpen vanuit het bedrijfsproces, vanuit uw logistiek: magazijn- en voorraadbeheer, verkoop en inkoop. En dus niet zoals veel andere ERP software vanuit een financieel pakket waaraan bedrijfsprocessen zijn gekoppeld. Het wordt niet voor niets wereldwijd gebruikt door meer dan 150.000 bedrijven.

 

Weten hoe efficiënt uw processen zijn?
Onepager ERP Doorkijk

>> Download PDF

Blinkt uit in magazijn- en voorraadbeheer

ERP staat voor Enterprise Resource Planning waarmee bedrijfssoftware bedoeld wordt. ERP bedrijfssoftware wordt vooral gebruikt binnen bedrijven om de bedrijfsprocessen effectiever en efficiënter te maken. Het is dus niet software voor één discipline, zoals boekhoudsoftware, maar meer een overkoepelend systeem voor (bijna) alle disciplines.

Met Business Central bundelt u alle bedrijfsinformatie in één systeem. Zo ondersteunt het u in de verdere groei van uw bedrijf. Business Central geeft u de controle over financiën en vereenvoudigt toelevering, productie en andere bedrijfsactiviteiten. Het blinkt uit in ondersteuning van uw logistiek: magazijn- en voorraadbeheer.

Groothandel effectiever werken

Business Central: de volgende generatie Dynamics NAV

In de herfst van 2018 is Dynamics NAV (voor jarenlange gebruikers nog bekend onder de naam Navision) vervangen door Dynamics 365 Business Central.

Navision naar Dynamics 365 business Central
De evolutie van Dynamics NAV naar Dynamics 365 Business Central door de tijd heen.

Dynamics 365 Business Central is eigenlijk de volgende generatie van Dynamics NAV. Een uitgebreide combinatie van bedrijfsapplicaties in de cloud. Binnen Dynamics 365 bestaat er geen onderscheid meer tussen ERP en CRM en doordat het op hetzelfde platform draait als bijvoorbeeld Office 365, werkt Dynamics 365 Business Central ook naadloos samen met uw Office 365 applicaties zoals Word, Excel en Power BI.

Business Central biedt de voordelen van een cloudoplossing zonder in te leveren op de functionaliteit van het “oude” Dynamics NAV. Er blijft een on premise versie beschikbaar als u (nog) niet over wilt stappen naar de cloud.

Uw voordelen van werken met Business Central

✔ Toegang tot al uw bedrijfsinformatie
✔ Maakt uw processen transparant en efficiënt
✔ Realtime (visuele) rapportages voor de beste stuurinformatie
✔ Volledige integratie met Office 365
✔ Meer gemak en verhoogde productiviteit
✔ Afgestemd op uw branche
✔ Voor en door gebruikers ontwikkeld

Cloud of on premise?

Daarom is het belangrijk om u, bij de aanschaf van een ERP-pakket, of u uw bedrijfssoftware online in de cloud wilt laten draaien of juist op een server bij u op locatie (on premise). Zeker voor startende, kleine en middelgrote bedrijven is een ERP-systeem online vaak het meest aantrekkelijk.

Wilt u meer dan de basisfunctionaliteiten, dan is de on premise variant de beste keuze. Nog wel althans. De rijkere functionaliteiten zijn vooralsnog alleen nog maar in de on premise variant beschikbaar. Deze worden in de loop der tijd ook beschikbaar in de online versie. (Een aantal van die functionaliteiten zijn dat overigens al via de door ons ontwikkelde apps die u in de online versie kunt downloaden en installeren.)

Meer informatie

Ik vind het leuk om met u in contact te komen. Vertel ons wie u bent en ik neem contact met u op. Gewoon geheel vrijblijvend.

Vincent Wilgenkamp

Vincent Wilgenkamp
T 06 1358 8783
E Mail mij

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.