ERP Software Gewasbescherming

ERP-software voor toeleveranciers van de agrarische sector

Unieke bedrijfssoftware die u helpt efficiënt zaken te doen in een sector waar strenge wetten en eisen gelden

ERP Software Gewasbescherming

Speciaal voor toeleveranciers van gewasbeschermingsmiddelen hebben we een complete standaard software-oplossing gemaakt gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Software die u helpt uw ondernemingsdoelstellingen te halen:

 • Geeft realtime inzicht in uw voorraad
 • Waar welke producten opgeslagen (mogen) worden inclusief gevaarlijke stoffen (ADR/PGS/BRZO) registratie
 • Zorgt dat traceerbaarheid van producten van inkoop t/m levering goed is geborgd
 • Verstuurt geautomatiseerd de juiste veiligheidsbladen
 • Integratie met Fytostat en uw Minas rapportage op orde
 • Legt van al uw klanten de spuitlicenties vast

ERP Software Gewasbeschermingsmiddelen - tractor

120.000 bedrijven wereldwijd vertrouwen op Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV is een pakket dat bedrijfsbreed ingezet wordt, van financiën en verkoop tot voorraadbeheer en logistiek. Het wordt dan ook niet voor niets wereldwijd door meer dan 120.000 organisaties gebruikt.

“Bovenop” Microsoft Dynamics NAV hebben we voor bedrijven die actief zijn in de gewasbescherming een unieke oplossing ontwikkeld. Dat hebben we niet op eigen inzicht gedaan, maar deze add-on module is in samenwerking met onze klanten uit uw branche ontwikkeld. U profiteert hierbij van alle mogelijkheden van Dynamics NAV en vermijdt tegelijkertijd duur maatwerk.


ERP Software Gewasbescherming

 • Toegang tot ál uw bedrijfsinformatie
 • Het hele seizoen inzicht in uw resultaten
 • Voorkom boetes door altijd te voldoen aan wet- en regelgeving
 • Minder fouten met Fytostat en Minas

Ontwikkeling van de software: samen met onze klanten

Onze bedrijfssoftware ontwikkelen we in nauwe samenwerking en overleg met onze klanten. Meerdere keren per jaar komen we bij elkaar om de ontwikkelingen in de branche te bespreken. Samen bepalen we de wijzigingen die in onze modules voor de GBM-branche doorgevoerd moeten worden. Als klant heeft u dus echt invloed op de doorontwikkeling van de software en wat goed is voor uw bedrijf. Samen houden de we ERP-bedrijfssoftware up-to-date en blijven deze aansluiten bij uw eisen, wensen én de wet- en regelgeving.“Door het gebruik van  Microsoft Dynamics NAV en de branchespecifieke functionaliteit werken we nu efficiënter.”

– John Kusters, P.G. Kusters

 “WSB is met de ERP-bedrijfssoftware niet alleen actief in onze branche, ze bieden ook telefonie, hardware enzovoorts. Dat is handig.”
– Dennis van Gent, GMN


Meer dan GBM

Handelt u niet alleen in gewasbeschermingsmiddelen, maar ook in mest, uien, zaaizaden, pootgoed en/of graan? Of heeft u er een winkel bij? Geen probleem! Al uw processen worden met onze software-oplossing ondersteund.

Pootgoed en zaaizaden
Voor pootgoed en zaaizaden bijvoorbeeld, kunt u met de standaard “Verladingen” functionaliteit uw verkoop- en inkoopcontracten vastleggen, bulk/partij of lot registraties doen, telernummers traceren en uw posities bewaken met goede rapportage.

ERP Software Gewasbeschermingsmiddelen - meer dan GBM

Mest
Met de mestmodule kunt u de transporten van mest van de veeteler naar de akkerbouwer verwerken. Alle betrokken partijen worden hierbij gefactureerd: zowel de veeteler, akkerbouwer als de (optionele) commissionaris. Met één handeling kunnen alle benodigde facturen worden aangemaakt.

Graan
Ook voor de graanhandel zijn er uitgebreide functionaliteiten, zoals put-, pool-, en bewaarorders, koppelingen met een weegbrug en automatische afrekennota’s, kassafunctionaliteit, 1000 punten regeling etc.“WSB Solutions heeft een speciale module voor onze branche ontwikkeld die perfect aansluit bij onze eisen en wensen.”

– Sander Beaard, Alliance Groep

“Je bent gewend dingen op een bepaalde wijze te doen. Als er dan iemand van buiten naar je bedrijf kijkt, word je met je neus op de feiten gedrukt: het kan ook anders en veel beter.”
– Ton Gielen, Agrea


Wilt u meer weten?

Wilt u weten of Microsoft Dynamics NAV en onze module voor de GBM-branche iets is voor uw organisatie? Maar heeft u geen zin om gelijk een consultant over de vloer te hebben? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Niet om langs te komen dus – al doen we dat natuurlijk ook graag 🙂 maar voor een korte online demo. Zo kunt u rustig van achter uw pc kijken of het wat voor u is. Geheel vrijblijvend en zonder een grote tijdsinvestering.

 

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.