ERP Software Motoren en Generatoren

ERP-software voor organisaties in de motoren- en aandrijftechniek

Bedrijfssoftware met precies de functionaliteiten die u in uw sector nodig heeft.

ERP Software
Motoren, Generatoren & Machinebouw

Bent u actief in de Motoren & Generatoren branche? Heeft u te maken met handel, wellicht revisie en onderhoud en / of assemblage? Speciaal voor organisaties in de (hybride) motoren- en aandrijftechniek hebben we een complete standaard software-oplossing gemaakt gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Software die u helpt uw ondernemingsdoelstellingen te halen:

  • Voorraad: vergaande voorraadregistratie voor “New”, “Recon” en “Used” voor inzicht in uw voorraad en beschikbaarheid van motoren en onderdelen
  • Productie & Assemblage: helpt u bij productie en assemblage voor o.a. generatorsets en motoren met registratie samengestelde artikelen en inzicht in de historie van de motor, tellerstanden, draaiuren, etc.
  • Service: van een “eenvoudige” serviceregistratie tot een zeer uitgebreide oplossing voor het uitvoeren van proactieve en reactieve service met inzicht in responsetijden, openstaande serviceorders, storingsgebieden en oplossingen.
  • Klantgericht: o.a. het vastleggen van prijzen per klant, werken met prijsgroepen, borging van traceerbaarheid van producten van inkoop t/m levering, etcetera.
  • E-commerce: goede integratie met diverse e-commerce platforms, dus opent uw kansen voor een webwinkel

ERP Software Motoren en Generatoren - machine

120.000 bedrijven wereldwijd vertrouwen op Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV is meer dan een ERP-pakket. Het is ontwikkeld om de werkprocessen in uw hele onderneming te vereenvoudigen en efficiënter te maken. Met Microsoft Dynamics NAV krijgt u toegang tot alle functies die u nodig heeft om uw controle te verbeteren, uw productiviteit te verhogen en een optimale basis voor groei te creëren. Het is een pakket dat bedrijfsbreed ingezet wordt, van financiën en verkoop tot voorraadbeheer en logistiek. Het wordt dan ook niet voor niets wereldwijd door meer dan 120.000 organisaties gebruikt.

Onze bedrijfssoftware ontwikkelen we in nauwe samenwerking en overleg met onze klanten

“Bovenop” Microsoft Dynamics NAV hebben we voor bedrijven die actief zijn in de motorenbranche een unieke oplossing ontwikkeld. Dat hebben we niet op eigen inzicht gedaan, maar deze add-on module is in samenwerking met onze klanten uit uw branche ontwikkeld.

Meerdere keren per jaar worden de ontwikkelingen in de branche besproken en bepaald welke wijzigingen in de ERP-bedrijfssoftware doorgevoerd moeten worden. Als klant heeft u dus echt invloed op de doorontwikkeling van de software en wat u nodig heeft voor uw bedrijf. Samen houden we de software up-to-date en zorgen we dat deze blijft aansluiten bij uw eisen, wensen én de wet- en regelgeving.


“Omdat WSB specifiek voor de motorenbranche een aantal modules heeft ontwikkeld, werd een pakket op basis van Microsoft Dynamics NAV erg interessant voor ons.”
– Alex Brouwer, Brinkmann & Niemeijer


“Als wij een generatorset bouwen, wil ik wel weten wat de kosten zijn van het vervaardigen daarvan: wat de onderdelen kosten en hoeveel arbeidstijd daar in zit.”

– Leo Versteeg, Romotech


Meer dan motoren

Verkoopt u meer dan motoren alleen? Bent u ook producent van generatoren, waterpompsets, aggregaten of hybride energiesystemen? Of heeft u er een winkel bij? Geen probleem! Uw volledige processen passen in onze software-oplossing.

ERP Software Motoren en Generatoren - service2

Wilt u meer weten?

Wilt u weten of Microsoft Dynamics NAV en onze module voor de Motoren & Generatoren branche iets is voor uw organisatie? Maar heeft u geen zin om gelijk een consultant over de vloer te hebben? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Niet om langs te komen dus – al doen we dat natuurlijk ook graag ? maar voor een korte online demo. Zo kunt u rustig van achter uw pc kijken of het wat voor u is. Geheel vrijblijvend en zonder een grote tijdsinvestering.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.